Waar ben je naar opzoek?

Baby staat voor geweldloze toekomst; Je Suis Charlie

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Baby staat voor geweldloze toekomst; Je Suis Charlie

Verloskundige Marine Wood heeft een prachtige foto online gezet van een pasgeboren baby. Deze pasgeboren baby draagt een ziekhuisbandje met de tekst: “Je Suis Charlie”. Dit kleintje wordt gezien als de ultieme boodschap van hoop, zachtheid en een geweldloze samenleving. 

Vuist in de lucht

“De vuist in de lucht voor onze toekomst, tegen elke vorm van extremisme”. Dit staat er bij het bijschrift. Elke baby die wordt geboren is zo puur en zacht. Laten we allemaal zo puur en zacht blijven.

>> Lees ook mijn blog over het hebben van een mening, naar aanleiding van het bloedbad in Parijs, maar elkaar wél respecteren. Moeders maken elkaar compleet af (maar dan met woorden).

Geweldloze toekomst

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Welke toeslagen heb ik recht op als alleenstaande moeder?

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Geldzaken

Budgettips voor de boodschappen: hier bespaar je geld mee!

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
1 week zwanger

Ovulatietesten: hoe weet je dat je vruchtbaar bent?

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen