Waar ben je naar opzoek?

Baby krijgt borstvoeding van verpleegkundige

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Baby krijgt borstvoeding van verpleegkundige

Het Chinese babytje Wei Wei moest toen ze één maand oud was geopereerd worden aan een abces in haar anus. Het babytje had alleen een plaatselijke verdoving en Tijdens de operatie in een Chinees ziekenhuis, begint ze opeens te huilen. De verpleegkundige Li Baoxia besluit het kindje te kalmeren en haar ter plekke borstvoeding te geven. De Chinese baby baby krijgt borstvoeding van verpleegkundige zodat de operatie verder kan gaan.

Borstvoeding om te kalmeren

Tijdens de operatie begon Wei Wei te huilen en wilde niet meer stoppen met huilen. Toen de verpleegkundige dat hoorde ging ze naar de operatiekamer om het babytje op deze manier, door het geven van borstvoeding, te kalmeren en te troosten. Daar heeft ze geen moment over getwijfeld! Wei Wie werd hierdoor rustig en de artsen konden kun werk succesvol afronden.

En de ouders?

Na de operatie werd de vader hiervan op de hoogte gebracht en ze hadden er geen problemen mee. De vader van Wei Wei vond de verpleegkundige ‘een engel’. Wat voor rol de moeder hierbij had en waar ze op het moment was van de operatie is onduidelijk.

Bron: The Daily Mail 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Geboortevolgorde en verschillen in karakter bij je kinderen

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Keyboard spelen boek kinderen: aan de slag!

  • 17 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Muzikale opvoeding: 5x Waarom is muziek zo belangrijk?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen