Waar ben je naar opzoek?

Baby gevonden in riool

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Baby gevonden in riool

Nog geen maand geleden werd er in Australië een baby achtergelaten in een afvoer. Vandaag bereikt een soortgelijk bericht de media: een Chinese baby is uit een riool gered. Vreselijk! Brandweermannen hebben de pasgeboren baby uit het riool gered. Waarschijnlijk is het jongetje direct na de bevalling door zijn moeder door de wc gespoeld.

Gehuil uit het riool

Een toevallige voorbijganger hoorde gehuil wat uit een putdeksel kwam. Het was een reddingsactie waarbij iedere minuut telde. Het jongetje kon namelijk zo weer worden meegenomen door een stroom water na het doorspoelen van een wc ergens en dan zou hij verdrinken.

Doktoren kennen geen enkel geval van een baby die door het toilet is gespoeld dat deze het heeft overleefd! Verschrikkelijk om op zo’n onmenselijke manier een baby achter te laten en daarna te vinden. Als je dan niet voor je baby kan of wil zorgen zoek dan een andere oplossing.

Baby gevonden in riool

Babyluiken in China

In China zijn er babyluiken sinds eind januari 2014. Maar in enkele maanden tijd waren daar al 260 kinderen afgegeven, allemaal omdat ze ziek waren en een paar met het Syndroom van Down. Het babyluik moest gesloten worden omdat er simpelweg geen plek meer was in het tehuis.

Ik hoop maar dat dit kindje héél erg goed terecht komt in een gezin waar hij héél erg gewenst is!

Bron: Mirror.co.uk 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 12 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke rechten heeft een alleenstaande vader?

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen