Waar ben je naar opzoek?

Anouk mikpunt van kritiek

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Anouk mikpunt van kritiek

Anouk blijft het middelpunt van belangstelling staan en ze is steeds de sigaar. Haar zesde zwangerschap viel niet bij iedereen in goede aarde. Maar wat maakt het uit? Het zijn haar keuzes toch? In een interview met Q-Music en De Correspondent vertel Anouk wat ze ervan vindt.

Van Social Media heeft Anouk sowieso haar buik vol. Inmiddels is ze er zo klaar mee dat ze alle foto’s van haar partner Dominique en haar kinderen van Social Media heeft verwijderd. Op dit moment plaat ze alleen nog werkgerelateerde foto’s.

Anouk middelpunt van kritiek

Buitenwereld

De reden van deze actie? De buitenwereld ging te ver. Er werden racistische reacties onder geplaatst. Anouk deelt altijd graag haar leven met de buitenwereld maar nu is ze er klaar mee. In een interview met Mattie en Wietze van Q-Music laat ze duidelijk merken dat ze hier niet van gediend is.

Verdriet en jaloezie

In een interview aan De Correspondent vertelt Anouk nog openhartig over haar relatie met haar partner Dominique. Ze gaat er niet vanuit dat het levenslang is omdat ze die garantie niet heeft gekregen. Ze geniet ervan zolang het goed gaat. Ze snapt ook dat het komen en gaan van de mannen in haar leven een impact hebben op het grote gezin. Maar schuldig voelt ze zich daar niet over omdat ze er simpelweg niks aan kan doen. Volgens Anouk gingen ze vreemd en zat zij thuis trouw op ze te wachten en zorgde ze voor de kinderen.

Anouk snapt niet waar mensen zich druk om maken. Anouk: “Hoe is het toch mogelijk dat mensen zo veel moeite hebben met het feit dat ik het zo goed heb hier?”

Bron: RTL Boulevard, De Correspondent

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs: 12 weken zwanger

Buikband met tekst en 5 leuke cadeaus voor een zwangere

  • 14 uur geleden
  • 2 minuten lezen
1 week zwanger

Na hoeveel maanden is een vrouw gemiddeld zwanger?

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs: 12 weken zwanger

Voeding tijdens zwangerschap: blijf gezond en vitaal zwanger!

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen