Waar ben je naar opzoek?

Anouk heeft groot nieuws!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Anouk heeft groot nieuws!

In november kwam Anouk (40) nog naar buiten met haar verhaal over meerdere miskramen. De wens van haar en haar vriend Dominique Schellekens (21) was… nog een baby. Of dat nog zou lukken? Dat wist ze niet. Maar nu heeft Anouk goed nieuws!

Baby nummer 6

Anouk maakte het blijde nieuws van haar zwangerschap bekend met een foto van haar buik op Instagram. Anouk is zwanger van de zesde. Anouk heeft vijf kinderen met een bijzondere naam. Wij zijn dan ook erg benieuwd hoe haar zesde kindje gaat heten. Hij staat vast niet in het rijtje populairste babynamen van 2015 😉 .

Hoe doet ze dat?

Ik ben trouwens wel heel benieuwd hoe de zwangerschappen en bevallingen van Anouk verlopen. Het intrigeert mij altijd, vrouwen met een groot gezin. Dan moet je dus meerdere malen een zwangerschap doorlopen en bevallen. Bij mij is mijn lichaam echt op na 3 kinderen.

Anouk zwanger van de zesde

Groot gezin

Anouk heeft al vijf kinderen. Twee zonen en een dochter van Remon Stotijn (frontman van The Postman), een zoon van Rapper Unorthodox en een zoontje met basketballer Seriano Dalgliesh.

Lieve Anouk en Dominque, van harte gefeliciteerd! We hopen dat alles gedurende de zwangerschap goed blijft gaan. Veel geluk!

Bron: Instagram Anouk

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen