Waar ben je naar opzoek?

Anouk heeft groot nieuws!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Anouk heeft groot nieuws!

In november kwam Anouk (40) nog naar buiten met haar verhaal over meerdere miskramen. De wens van haar en haar vriend Dominique Schellekens (21) was… nog een baby. Of dat nog zou lukken? Dat wist ze niet. Maar nu heeft Anouk goed nieuws!

Baby nummer 6

Anouk maakte het blijde nieuws van haar zwangerschap bekend met een foto van haar buik op Instagram. Anouk is zwanger van de zesde. Anouk heeft vijf kinderen met een bijzondere naam. Wij zijn dan ook erg benieuwd hoe haar zesde kindje gaat heten. Hij staat vast niet in het rijtje populairste babynamen van 2015 😉 .

Hoe doet ze dat?

Ik ben trouwens wel heel benieuwd hoe de zwangerschappen en bevallingen van Anouk verlopen. Het intrigeert mij altijd, vrouwen met een groot gezin. Dan moet je dus meerdere malen een zwangerschap doorlopen en bevallen. Bij mij is mijn lichaam echt op na 3 kinderen.

Anouk zwanger van de zesde

Groot gezin

Anouk heeft al vijf kinderen. Twee zonen en een dochter van Remon Stotijn (frontman van The Postman), een zoon van Rapper Unorthodox en een zoontje met basketballer Seriano Dalgliesh.

Lieve Anouk en Dominque, van harte gefeliciteerd! We hopen dat alles gedurende de zwangerschap goed blijft gaan. Veel geluk!

Bron: Instagram Anouk

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen