Waar ben je naar opzoek?

Anouk heeft een paar keer een kindje verloren

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Anouk heeft een paar keer een kindje verloren

Anouk wil een zesde kind

Anouk (40) is inmiddels moeder van vijf gezonde kinderen en geniet volop van haar leven. Maar de laatste tijd heeft ze het naar eigen zeggen niet makkelijk gehad. Ze heeft een relatie gekregen met haar vriend Dominique en hij wil heel graag een kindje, zelf een zwangerschap meemaken. Helaas verloopt dat bij Anouk wat anders dan haar eerste vijf zwangerschappen.

Continue zwanger

Anouk heeft alweer een tijdje een nieuwe liefde; de 24-jarige Dominique Schemmekes. Haar vriend heeft zelf geen kinderen en zou heel graag zelf een kindje willen. Anouk vindt dat goed, al zegt ze wel dat het de laatste keer is.  Maar het gaat niet zo makkelijk als voorheen… Vanaf mei is ze continue zwanger geweest naar eigen zeggen. En ze is een paar keer het kindje verloren. Dat vertelt ze aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Miskramen

Anouk is onzeker geworden na die miskramen ze kan zich goed indeken hoe het voor vrouwen is die dit als eerste zwangerschap meemaken. Omdat Anouk al vijf gezonde kinderen heeft wil ze er niet al te dramatisch over doen. Maar omdat het voorheen altijd goed gaat staat ze er nu wel extra bij stil.

Zesde kind

Anouk wil graag een kind van hem, dat wordt dan haar zesde kind. Wie weet komt het er nog van. Daarna legt ze wel een knoop in haar eileiders aldus Anouk.

Vijf kinderen

Anouk heeft al vijf kinderen. Twee zonen en een dochter van Remon Stotijn (frontman van The Postman), een zoon van Rapper Unorthodox en een zoontje met basketballer Seriano Dalgliesh.

We wensen Anouk alle geluk van de wereld toe. Ik weet zeker dat haar kindjes bij haar in goede handen zijn en hopelijk krijgt ze nog het gewenste zesde kindje.

Bron: Het Laatste Nieuws Beeld: Instagram Anouk

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen