Waar ben je naar opzoek?

André Hazes Junior en zijn Monique hebben een zoon gekregen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
André Hazes Junior en zijn Monique hebben een zoon gekregen

André Hazes Junior en zijn Monique hebben hun zoon niet cadeau gekregen. Het was een pittige bevalling en Dré heeft diep respect voor haar.

Lees ook: Kleine Dré heeft groot nieuws!

Op 25 oktober om 22.25 uur is dan eindelijk hun zoon geboren. Hij krijgt de naam: Andreas Martinus Hazes. En hij heet… André. ❤️ De naam was overigens al bekend. Eerder deze week deelde Monique een foto op Instagram van een raamsticker.

https://www.instagram.com/p/BLtZi2lDiHh/?taken-by=moniquenoell&hl=nl

Van harte gefeliciteerd Dré en Monique. Heel veel geluk samen.

Op 25 Oktober om 22:25 is onze zoon Andreas Martinus Hazes (roepnaam André) geboren. Alles wat iedereen mij al die tijd al zei is waar. Het moment dat je dat kleine ventje voor het eerst vast hebt, weet je dat je je eigen leven zou geven voor hem. Hoe kan zo'n klein jochie mij zoveel kippenvel geven. Mij laten huilen hoe ik nog nooit gehuild hebt. Jij bent mijn wonder, mijn leven. Maar serieus, de moeder, mijn vrouwtje, @moniquenoell ! Ik heb zoveel bewondering en respect voor de manier waarop jij dit hebt ondergaan. Je was sterk, kalm en een moeder zoals een moeder op dit soort momenten hoort te zijn. Je gaf alles voor je kind. Diepe, diepe buiging. Ik ben trots dat wij dit kleine monster op de wereld mochten brengen.❤️#jongestrijder

A photo posted by Andre Hazes Jr (@andrehazesjr) on

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen