Waar ben je naar opzoek?

Amanda Krabbé zwanger van 5e kind

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Amanda Krabbé zwanger van 5e kind

Amanda en Martijn Krabbé liggen nog in scheiding maar Amanda bevestigt aan Shownieuws dat zij in verwachting is van haar 5e kind. Deze geruchten gingen al langere tijd de ronde… Dit zal niet het 5e kind van Martijn Krabbé worden want Amanda is zwanger van haar nieuwe vriend…

Prille liefde, prille zwangerschap

Amanda vertelde in juni nog openhartig dat zij een nieuwe liefde had maar nog niet super verliefd was. Het was toen nog heel pril… inmiddels is ze drie maanden zwanger van haar nieuwe liefde; tegelondernemer Harry Kolen uit Eindhoven. De liefde tussen haar en Marijn is over maar ze liggen nog wel in scheiding. Amanda en Martijn zijn tot twee keer aan toe getrouwd en hebben samen vier kinderen die inmiddels allemaal op school zitten.

Liefdesbaby Amanda Krabbé en tegelzetter Harry

Naast deze liefdesbaby heeft ze ook al een liefdestatoeage laten zetten. Inclusief de naam van haar nieuwe liefde en de datum van hun eerste date. Ze is wel heel zeker van haar zaak! Hopelijk gaat het allemaal goed komen want ze heeft nog 4 kinderen waar ze haar verantwoordelijkheid over moet nemen en die ook middenin de scheiding zitten.

Amanda Krabbé

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen