Waar ben je naar opzoek?

Amanda Krabbé onthult geslacht baby

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Amanda Krabbé onthult geslacht baby

Amanda Krabbé vertelde deze week nog dat ze in verwachting is van haar nieuwe vlam. Deze zwangerschap is nog maar pril, zo’n drie maanden. Vandaag onthuld Amanda Krabbé al het geslacht van de baby. 

Zo voorzichtig als ze was zo enthousiast is ze nu. Amanda is zelf zo enthousiast dat ze nu al het geslacht van de baby nu al weten. Ze zegt dat ze een meisje gaan krijgen! Amanda en ex Martijn hebben samen al vier kinderen: Bickel, Michelle, Jasmijn en Achilles. Amanda en Martijn zijn nog niet officieel gescheiden en Amanda is nu zwanger van haar nieuwe vriend Harry.

Amanda Krabbé
Foto: ANP
Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen