Waar ben je naar opzoek?

Amanda Krabbé krijgt miskraam

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Amanda Krabbé krijgt miskraam

Amanda Krabbé, de ex-vrouw van Martij Krabbé, was 4 maanden zwanger van haar nieuwe vriend en wist zelfs al het geslacht van haar baby. Helaas mocht het niet zo zijn en heeft ze een miskraam gehad.

Dit nieuws is bevestigt door het management van haar vriend Harrie Kolen na een bericht in de Story; de twee zijn ontroostbaar!

Tweede miskraam

Slechts een maand nadat Amanda en Martijn officieel bekend maakten te gaan scheiden, kreeg ze een nieuwe relatie en werd ze zwanger van haar vijfde kind. In 2007 kreeg Amanda ook al eens een miskraam.

DNA test

Samen met Martijn heeft Amanda al vier kinderen; Bickel (14), Michelle (9), Jasmijn (8) en Achilles (6). Bij haar eerste zwangerschap samen met Martijn werd er een DNA test gedaan om te bewijzen dat Bickel van Marijn was, ze waren toen namelijk uit elkaar. Ze kwamen weer bij elkaar en daarna volgde de andere drie kinderen.

Amanda Krabbe krijgt miskraam
Bron foto: ANP
Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen