Waar ben je naar opzoek?

Alleenstaande moeder zijn is af en toe gewoon k*t

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Alleenstaande moeder zijn is af en toe gewoon k*t

Amy-Lee Mangold is een 26-jarige moeder uit Australië. Heel gewoon zou je denken. Dat is ze verder ook maar ze heeft het af en toe enorm zwaar. Ze is namelijk een alleenstaande moeder en haar zoontje Theo slaapt slecht en ze staat er vrijwel helemaal alleen voor.

“Het leven valt mij zwaar”

Door een foto op Facebook te plaatsen laat ze zien dat het alleenstaande moederschap soms enorm zwaar kan zijn. Bij de foto laat Amy-Lee haar emoties de vrije loop. “O, ik heb zoveel gehuild. Ik ben nu niet de moeder die ik wil zijn. Ik wil gelukkig en blij zijn, maar het leven valt mij zwaar.”

Amy-Lee krijgt vrijwel geen steun van haar omgeving. “Ik zorg fulltime voor mijn zoon. We hebben geen contact meer met zijn vader.” 

Steun zoeken

Amy-Lee schreef een emotionele post op Facebook vlak nadat zoontje Theo weer een van zijn uitbarstingen had en ze niet meer wist wat ze moest doen. Zoals ze bij de foto schrijft is ze normaal niet zo van het vertellen dat ze het zwaar heeft maar vandaag heeft ze dat wel gedaan en ze zegt: “Dat voelt erg goed!”.

Door haar bericht te plaatsen en andere moeders op te roepen niet met hun gevoelens te blijven zitten krijgt ze veel bijval. Na haar openhartige bericht op Facebook krijgt ze veel berichten van andere moeders die haar verhaal herkenbaar vinden.

Amy-Lee is nu zelfs een Facebookpagina gestart waarin moeders hun frustraties, emoties en gevoelens kunnen uiten.

Go Amy-Lee! Je bent een fantastische moeder. Lees ook vooral de Ode aan de alleenstaande moeder. Omdat we zoveel respect hebben voor jullie allemaal.

 

Bron hoofdbeeld: Pixabay

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen