Waar ben je naar opzoek?

Alleenstaande moeder zijn is af en toe gewoon k*t

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Alleenstaande moeder zijn is af en toe gewoon k*t

Amy-Lee Mangold is een 26-jarige moeder uit Australië. Heel gewoon zou je denken. Dat is ze verder ook maar ze heeft het af en toe enorm zwaar. Ze is namelijk een alleenstaande moeder en haar zoontje Theo slaapt slecht en ze staat er vrijwel helemaal alleen voor.

“Het leven valt mij zwaar”

Door een foto op Facebook te plaatsen laat ze zien dat het alleenstaande moederschap soms enorm zwaar kan zijn. Bij de foto laat Amy-Lee haar emoties de vrije loop. “O, ik heb zoveel gehuild. Ik ben nu niet de moeder die ik wil zijn. Ik wil gelukkig en blij zijn, maar het leven valt mij zwaar.”

Amy-Lee krijgt vrijwel geen steun van haar omgeving. “Ik zorg fulltime voor mijn zoon. We hebben geen contact meer met zijn vader.” 

Steun zoeken

Amy-Lee schreef een emotionele post op Facebook vlak nadat zoontje Theo weer een van zijn uitbarstingen had en ze niet meer wist wat ze moest doen. Zoals ze bij de foto schrijft is ze normaal niet zo van het vertellen dat ze het zwaar heeft maar vandaag heeft ze dat wel gedaan en ze zegt: “Dat voelt erg goed!”.

Door haar bericht te plaatsen en andere moeders op te roepen niet met hun gevoelens te blijven zitten krijgt ze veel bijval. Na haar openhartige bericht op Facebook krijgt ze veel berichten van andere moeders die haar verhaal herkenbaar vinden.

Amy-Lee is nu zelfs een Facebookpagina gestart waarin moeders hun frustraties, emoties en gevoelens kunnen uiten.

Go Amy-Lee! Je bent een fantastische moeder. Lees ook vooral de Ode aan de alleenstaande moeder. Omdat we zoveel respect hebben voor jullie allemaal.

 

Bron hoofdbeeld: Pixabay

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Geboortevolgorde en verschillen in karakter bij je kinderen

  • 16 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Keyboard spelen boek kinderen: aan de slag!

  • 17 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Muzikale opvoeding: 5x Waarom is muziek zo belangrijk?

  • 17 uur geleden
  • 2 minuten lezen