Waar ben je naar opzoek?

Alle hulp is welkom!

4 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Alle hulp is welkom!

Als thuiswerkende mama is alle hulp welkom. In mijn blog ‘Wat doe jij de hele dag?’ kun je al lezen waar mijn dagen uit bestaan. Ik werk, ik zorg voor de kinderen en doe het huishouden. Gelukkig heb ik al een hele fijne hulp voor huishoudelijke taken maar om ons gezin zo goed mogelijk draaiende te kunnen houden op een zo’n makkelijk mogelijke manier zoek ik elke keer weer mogelijkheden om bepaalde taken makkelijker te maken. Ik kan geen dag zonder mijn wasmachine, droger en als mijn vaatwasser het niet doet zit ik met mijn handen in het haar. Ook wat betreft het eten zoek ik mogelijkheden; een maaltijd moet gezond zijn maar meer dan 30 minuten ben ik er liever niet aan kwijt. Hoe doe ik dat?

Hulpjes in huis

Waar ik niet zonder kan is mijn iRobot stofzuiger, mijn wasmachine én droger en mijn vaatwasser. De magnetron en oven zijn ook een uitkomst en mijn diepvries ligt vol restjes maaltijden die ik op een moment dat ik weinig tijd heb, op kan warmen. Om ervoor te zorgen dat elk gezinslid dagelijks genoeg vitamines binnenkrijgt drinken wij regelmatig een (groene) smoothie. Daarvoor is een blender heel erg fijn. Maar ik moet zeggen dat al die apparaten mij ook wel eens in de weg staan. Op een gegeven moment is mijn aanrecht vol…
Mijn huis ook trouwens…

Hulp is welkom! Braun schiet te hulp…

Vorige week kreeg ik een pakket van Braun. Een ‘Multiquick’; dat moet wel heel snel en gemakkelijk te gebruiken zijn.

De basis is de staafmixer waarmee je de andere onderdelen kunt koppelen. Hij is te bedienen met één knop met instelbare snelheden.; de SmartSpeed technologie. Dat is wat de Multiquick 7 staafmixer onderscheidend maakt. Je past de snelheden gemakkelijk aan met maar één knop voor de gewenste bereidingssnelheid van een recept. Hiermee bereik je het perfecte resultaat.

Alle hulp is welkom

Keukenhulp

De Multiquick 7-serie staafmixer is een zeer handzaam apparaat met veel mogelijkheden. Binnen een handomdraai maakt hij een smoothie, snijdt hij de groenten (waar ik uren over doe) of hakt hij mijn kruiden fijn (ook zo’n rotklusje om met een mes te doen, ze blijven altijd aan mijn mes plakken). Een zeer gebruiksvriendelijke staafmixer met een soft grip handvat!

Wat ik zo fijn vind is dat hij de smoothies en hapjes met de PowerBell staafmixervoet ook echt pureert. Geen enkel stukje vond ik terug in mijn favoriete smoothie. Ik hou niet van stukjes in smoothies! En het sap vloog mij niet eens om mijn oren, zoals ik gewend ben van staafmixers. De smoothie bleef keurig op zijn plek. Mijn keuken zat niet onder de troep.

Een groot pluspunt van deze staafmixer vind ik de veiligheidsknop. Onmisbaar in een huishouden met (jonge) kinderen en grijpgrage handjes. Mijn kinderen zitten graag aan knopjes en alles wat van mama is dus wat extra ingebouwde veiligheid kan geen kwaad. Je moet er niet aan denken…

De staafmixer klik je met het EasyClick systeem gemakkelijk op de accessoires.
Fijn voor het vrouwvriendelijke gebruik. En ze denken aan multitaskende mama’s. En… alles (met uitzondering van o.a. het motorgedeelte) kan alles in de vaatwasser. Hoera! Voordat ik een apparaat aanschaf kijk ik eerst of het vaatwasbestendig is (anders koop ik het trouwens ook niet… kost mij teveel extra werk).

Snelle en gezonde maaltijden in een handomdraai

Met de Multiquick 7 staafmixer heb ik binnen no time gezond eten op tafel. Ik maakte een smoothie, mayonaise (heerlijk om dat zelf te maken, jammie!) en hutspot. Geen gedoe meer met uren snijwerk. Binnen een handomdraai ben ik klaar. Appeltje, eitje! De PowerBell staafmixervoet is echt heel fijn om babyhapjes mee te pureren en hele snelle en lekkere smoothies te maken. Geen gehannes meer met het afwassen van grote kannen. Je kunt nu ook drankjes maken in kleine hoeveelheden.

1 minuut Mayonaise

Wat heb je nodig?

 • Multiquick 7 staafmixer (voor een spatvrije keuken en super goede pureerresultaten)
 • Kom of maatbeker
 • Potje voor de mayonaise

Ingrediënten 

 • 2 eierdooiers
 • 1 theelepel mosterd
 • Zout en peper
 • 1 theelepel water
 • 400 ml olie

Het Groene Monster Smoothie

Wat heb je nodig?

 • Multiquick 7 staafmixer
 • Kom of maatbeker
 • Glas (+ rietje)

Ingrediënten

 • 1 limoen
 • 1 banaan
 • 300 ml ongezoete amandelmelk
 • 100 gram spinazie

Alle hulp is welkom!

Hutspot voor het hele gezin

Wat heb je nodig?

 • Multiquick 7 staafmixer
 • Food processor accessoire met raspschijven

Ingrediënten

 • Wortelen en uien voor de hutspot
 • Aardappelen
 • Jus
 • Vlees naar keuze

De wortelen en uien rasp je heel gemakkelijk in de Food Processor met de Multiquick 7 staafmixer. Ik heb hiervoor de raspschijven gebruikt. Binnen een paar minuten is het snijwerk gedaan!
Je doet alles in de pan, inclusief de aardappelen, en je laat dit koken. Daarna kun je het naar behoefte pureren met de Multiquick 7 staafmixer. Met de SmartSpeed knop kun je zelf de snelheid bepalen zodat het naar smaak gepureerd wordt. Een hutspot hoort niet volledig gepureerd te zijn. Door de makkelijke bediening heb je dit zelf in de hand!

Hutspot

NB: Dit is een gesponsorde blogpost!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Spina Bifida: het verhaal van Veda (2)

 • 2 weken geleden
 • 9 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Baby met open ruggetje: het verhaal van Veda (1)

 • 2 weken geleden
 • 8 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Vtech Action Cam review: geweldige kindercamera!

 • 3 weken geleden
 • 2 minuten lezen