Waar ben je naar opzoek?

Alicia Keys plaatst naaktfoto met zwangere buik

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Alicia Keys plaatst naaktfoto met zwangere buik

Alicia Keys verwacht in december haar tweede kindje. Nu ze zwanger is gruwelt ze des te meer van de vele negatieve ontwikkelingen in de wereld. Ze vraagt zich af waar het heen gaat? Ze wil een statement maken en plaatst daardoor een (bijna) naaktfoto op Social Media met haar zwangere buik. Ze heeft haar fans nodig om de wereld te veranderen. 

Waarom besta jij?

Onlangs vroeg een vriend aan Alicia Keys: “Waarom besta jij?” Bij die vraag had ze nog nooit stilgestaan. Jij wel?
Dat heeft haar aan het denken gezet en riep ze ‘We Are Here’ in het leven. Deze beweging maakt zich hard voor de rechten van mensen in de wereld. Door halfnaakt op de foto te gaan met een vredesteken op haar zwangere buik laat ze zien dat ze een betere wereld wenst voor haar kinderen. Een wereld met vrede!


Ook wil ze haar fans aanmoedigen om goede doelen te steunen zodat de wereld verbeterd kan worden. Deze doelen heeft ze zelf al uitgekozen en uiteraard al een flink bedrag gestort; een miljoen dolar. Dat is de voorzet. Ook heeft ze een nummer geschreven en uitgebracht: We Are Here.

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen