Waar ben je naar opzoek?

Welk BN’er koppel verwacht hun eerste kindje?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Welk BN’er koppel verwacht hun eerste kindje?

Een eerste kindje verwachten is super speciaal. Een tweede of derde kindje natuurlijk ook maar zwanger zijn van de eerste heeft iets magisch. Je stort je namelijk in een wereld waar je het bestaan niet van wist. Het BN’er koppel Airen Mylene en Teake Teakema zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje.

Moeder Airen Mylene (o.a. bekend van Hart in Actie en VT Wonen) en vader Teake (voormalig top hockyer)  hebben elkaar ontmoet bij Wie is de Mol. Dit wordt dus een ‘Wie is de Mol baby’. De trotse toekomstige ouders delen het blijde nieuws op in Instagram. Ze verwachten hun kindje in het voorjaar van 2018.

Aan Showniews laat Airen weten dat het kindje zeer welkom is maar het het ‘onverwachts’ snel ging. Teake vroeg zich meteen af ‘hoe nu verder’. Hij vindt het super leuk maar naar eigen zeggen hebben ze er nul komma nul verstand van en zal er veel geregeld moeten worden. Maar wij van Love2BeMama weten dat dat allemaal goed gaat komen… Het stel is nu druk bezig met de namenlijst. Mochten jullie nog inspiratie zoeken: kijk dan vooral even hier 😀

Lieve Airen en Teake, heel veel geluk samen!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over baby’s en opvoeden

Zonnebrand voor je baby en tips voor het gebruik

  • 11 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

Plasticvrij poetsen met tandpasta tabletten van CHOOSE

  • 15 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

Producten met eiwitten en gezonde vetten

  • 18 uur geleden
  • 3 minuten lezen