Waar ben je naar opzoek?

Actrice Carice van Houten heeft super leuk nieuws!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Actrice Carice van Houten heeft super leuk nieuws!

Carice van Houten (39) en haar partner, de Australische acteur, Guy Pearce (48) hebben leuk nieuws te melden. Bij een foto op Instagram was de ondertekst: “Yes. It’s true. 👶🏼 Let the shadow baby jokes begin.” Hiermee bevestigt Carice de ‘geruchten’ dat ze in verwachting zou zijn. Carice en Guy verwachten inderdaad hun eerste kindje.

De 39-jarige actrice en haar partner zijn heel blij. Dit laat haar agent weten. Wanneer de baby komt? Dat houden ze nog even voor zichzelf.

Moe

Een eerdere foto van Carice op Instagram liet al zien dat ze erg moe was. Daaronder verschenen al comments met de vraag of ze zwanger zou zijn. En nu blijkt dat het ook echt zo is. Van harte gefeliciteerd!

Carice van Houten is zwanger

Bron beeld: Instagram Carice van Houten

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Dit worden de babynamen van 2022!

  • 8 uur geleden
  • 1 minuut lezen
Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 2 weken geleden
  • 7 minuten lezen