Waar ben je naar opzoek?

6x cadeautip van Sint

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
6x cadeautip van Sint

De kinderen zijn vol van Sinterklaas: het Sinterklaasjournaal moet elke avond gekeken worden kunnen niet wachten tot pakjesavond. Wat is het toch een heerlijke tijd! Mama is alweer druk bezig geweest met het scoren van de leukste cadeautjes en alles is verstopt. Ik kom zoveel leuke dingen tegen dus in deze blog deel ik weer een aantal tips.

Tip 1: Design speelgoed voor baby’s

Benieuwd waar je de leukste Sinterklaascadeaus voor jouw baby kunt scoren? Neem eens een kijkje bij www.twolittledots.nl. Two little dots verkoopt namelijk design speelgoed voor baby’s tot 18 maanden. Die ook nog eens leuk ogen in je interieur. Jij blij, baby blij! Met mooie merken zoals o.a. Fabelab, Craffox, Umbilical, The wandering workshop, Esthex en Oli & Carol heb je altijd een origineel Sinterklaascadeau. Waar je baby veel plezier aan gaat beleven. En met hier een daar een tof item voor de grote broer of zus, sla je hier wellicht wel twee vliegen in een klap.

two-little-dots

Tip 2: Video van Sint

Video van Sint is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse én Belgische huiskamers. Video van Sint is een persoonlijke videoboodschap op dvd en/ of digitaal. In dit persoonlijke videobericht spreekt Sinterklaas kinderen en volwassenen toe bij naam en weet de Sint van alles te vertellen over de persoonlijke feitjes, zoals de leeftijd, het lievelingseten, de hobby’s en de speciale gebeurtenissen. Naast de persoonlijke aandacht bevat het videobericht ieder jaar een gloednieuw avontuur. Dit jaar met rollen voor alle bekende pieten van De Club van Sinterklaas, waarbij jullie een uniek kijkje achter de schermen krijgen van de wereldberoemde Pakjesboot!

Tip 3: Uniek speelgoed

Ik heb al een paar keer wat besteld bij de webshop SlimmerSpelen.nl. Dit is een gloednieuwe webshop met uniek speelgoed voor een scherpe prijs. Van dit speelgoed steekt je kind ook nog wat op. De webshop heeft net die dingen die je nergens anders kunt vinden. Vooral het bouwspeelgoed vind ik erg leuk en uniek. Zeker de moeite waard om te kijken. Ik garandeer je dat je er wat leuks vindt voor in de zak van Sinterklaas.

Tip 4: 5x Budgettips voor Sinterklaas

De decembermaand is niet voor elk gezin een leuke maand. Veel gezinnen die moeite hebben met rondkomen zouden deze maand graag overslaan. In deze blog vind je tips van ervaringsdeskundige en mama Laura Collin om de decembermaand een stuk goedkoper te houden.

Tip 5: Gratis Sinterklaas inpakpapier

Om je cadeautjes leuk in te pakken kun je het gratis inpakpapier van Love2BeMama gebruiken.

Tip 6: Houten speelgoed van de Lidl

Wist je dat de Lidl houten speelgoed verkoopt? Wij kregen vorige week een gevulde zak van Sinterklaas eh… de Lidl, boordevol houten speelgoed. Ontzettend leuk én betaalbaar. Ik zou daar zeker een kijkje gaan nemen.

houten-speelgoed-lidl

Deze blog bevat betaalde content.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen