Waar ben je naar opzoek?

65 jaar en zwanger van een vierling

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
65 jaar en zwanger van een vierling

Een Duitse vrouw van 65 jaar oud is zwanger van een vierling. Dit melden verschillende Duitse media. Het zijn niet haar eerste kinderen. Haar oudste kind is 44 en de jongste 9. Ze heeft ook al 7 kleinkinderen. 

Kunstmatige inseminatie

Annegret Raunigk is lerares Engels en Russisch en woont in Berlijn. Ze is in de 21e week van haar zwangerschap en is de oudste vrouw ooit die een vierling baart. Tot nu toe verloopt haar zwangerschap goed. Ze is zwanger geworden via kunstmatige inseminatie en ze maakte gebruik van een sperma- en eiceldonor.

Van elke man een kind

De teller van Annegret staat op 13 kinderen van vijf verschillende mannen. Of ze op dit moment een partner heeft is niet bekend. Op 55-jarige leeftijd kreeg ze haar laatste dochter en toen al was ze de oudste moeder van Duitsland.


Bron tekst + foto: Welt.de

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 11 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Kinderopvangtoeslag 2022 berekenen en ontvangen

  • 7 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Verre reizen met kinderen

Vakantie Curacao 2022 met kinderen tips!

  • 1 week geleden
  • 12 minuten lezen
(financieel) vrij leven

Passief inkomen genereren: 12 boeken om te lezen!

  • 1 week geleden
  • 16 minuten lezen