Waar ben je naar opzoek?

5x wishlisht reizen met kids

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
5x wishlisht reizen met kids

Ik vind dat wanneer je de mogelijkheid hebt je gewoon moet gaan reizen met kinderen. Ook vakanties dichterbij huis zouden prima moeten kunnen. Mocht jij deze ambitie ook hebben, laat je dan niet afschrikken door vliegvakanties of verre oorden. Als je er zelf positief instaat en relaxed bent dan komt het allemaal goed. Ook binnen Europa en in Nederland heb je prachtige plekken. Er zijn nog zoveel dingen wat ik wil doen met mijn kinderen. Ik wacht niet tot ze ouder zijn maar wij proberen nu zoveel mogelijk leuke dingen met ze te doen. Ik deel mijn wishlist met jullie, laat je inspireren!

1. Disney Cruise

Tijdens onze reizen naar Bonaire, Curacao en Sint Maarten zijn we heel wat Cruiseschepen tegengekomen. Ik ben altijd onder de indruk van deze geweldige boten. Het lijkt mijn fantastisch om eens op zo’n schip een reis te maken. Als ik dat vertel tegen familie lachen ze mij allemaal uit. Maar toch zouden wij het graag eens ervaren. De Disney Cruise in het Caribisch gebied staat hoog op het lijstje!

Disney Cruise

2. Logeren bij de boer: Farmcamps

Vorig jaar zijn we een weekje bij Farmcamps geweest. Dat was zo ontzettend leuk! Voor herhaling vatbaar!

Farmcamps

3. Met de kids naar Terschelling

Toen wij net verkering hadden, zo’n 12 jaar geleden, gingen wij op vakantie naar Terschelling. Het eiland heeft mijn hart gestolen en wij hebben daar prachtige herinneringen. Ik zou graag heel binnenkort al met de kids naar Terschelling willen om daar het prachtige eiland te ontdekken. Het is veel te lang geleden…

Terschelling
Haha, deze foto is al zo ‘oud’ dat hij oud wordt. Wat is er veel veranderd in 12 jaar!

4. Jan Kok Lodges op Curaçao

Op Curaçao hebben we twee keer in een heerlijke Villa gezeten op Papagayo Resort. Maar als we weer die kant op gaan dan zou ik willen genieten van rust, ruimte en de zee bij de Jan Kok Lodges. Dan kan de kleinste ook nog zwemmen met dolfijnen bij de Dolphin Acedemy op Curaçao. Of de Boca Gentil Villa’s lijken mij ook niet verkeerd!

Jan Kok Lodges

5. New York

Ik zou heel graag weer eens naar New York gaan. En dan rond de kerstperiode. Mijn kinderen deze super toffe stad laten zien lijkt mij geweldig. Alleen moeten ze wel wat ouder zijn en zelfstandig kunnen lopen 😉

New York

Wat staat er hoog op jouw wishlist?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen