Waar ben je naar opzoek?

5x stop ‘the mommy war’ foto’s

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
5x stop ‘the mommy war’ foto’s

Als ik het heb over ‘The Mommy War’ dan weten jullie allemaal welke kant ik op wil. Ook ik maak hier wel eens schuldig aan. Als nieuwe moeder kan het soms al best moeilijk zijn om te wennen aan je nieuwe leven, zeker als je wordt veroordeeld om iets waar jij voor de volle 100% achterstaat als moeder: een beslissing of een keuze in opvoeding. Iedere ouder wil het beste voor zijn of haar kind. Wij moeders hebben daar allemaal een mening over. Dat mag, maar probeer die mening om te zetten in hulp en help elkaar. Zeker als een andere moeder onzeker is. Druk niet meteen je stempel op haar keuze als ze je om hulp vraagt.

Laten we elkaar helpen!

Ik vond deze fotoserie op internet en het slaat de spijker op zijn kop! Kunnen wij moeders, ongeacht wat voor keuzes wij ook maken, naast elkaar zitten en door dezelfde deur lopen en elkaar een hand geven? Laten we eens minder veroordelend zijn!

>> Lees ook: Ontaarde ouders en überopvoeders.

Stop the mommy war

Stop the mommy war

Stop the mommy war

Stop the mommy war

Stop the mommy war

CTWorkingMoms13HRE-4643

Stop the Mommy War

Credits: De fotoserie is gemaakt door CT Working Moms.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Er is niets ‘gewoons’ aan het programma Gewoon Bloot

  • 23 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Kraamtijd in coronatijd: Lockdown zonder roze wolk

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over boeken, films en series

Redenen waarom je vandaag nog moet beginnen met de serie Bridgerton kijken

  • 4 dagen geleden
  • 4 minuten lezen