Waar ben je naar opzoek?

3 leuke (gratis) tips voor Moederdag!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
3 leuke (gratis) tips voor Moederdag!

Op 14 mei 2017 is het Moederdag. Natuurlijk krijg jij als moeder een zelfgemaakt cadeautje van je kinderen. Gemaakt op school, bij de opvang of thuis. Heerlijk toch om even een momentje in de watten gelegd te worden? Misschien vind je Moederdag commercieel maar ik maak wel even van de gelegenheid gebruik om uit te slapen, ontbijt op bed te krijgen en mij te laten vertroetelen!

Tip 1: Gratis Moederdag inpakpapier

Op Love2BeMama besteden wij natuurlijk graag even aandacht aan Moederdag. Misschien is het handig om je partner deze blog ook even te laten lezen want er staan een aantal handige tips in ;). Om te beginnen met het Moederdag inpakpapier. Gratis te downloaden op mijn blog, uitprinten en inpakken maar. Hiermee pak je de zelfgemaakte cadeautjes prachtig in.

Tip 2: Gratis Moederdag invulkaart

Deze freebie is eigenlijk voor de kinderen onder ons die aan mama iets heel erg liefs willen geven. Iets wat ze thuis hebben gemaakt. Papa kan hier natuurlijk heel goed bij helpen.

Welke moeder vindt het nou niet geweldig om een zelfgemaakte tekening of kaart de krijgen van hun trots? Daarvoor heb ik voor jullie een freebie die je zelf kunt (laten) uitprinten en invullen door je kids. Zo hebben ze een origineel cadeautje voor hun lieve mama.

Hoe werkt het? Papa’s opgelet!

Het is super simpel want deze kaart kun je uitprinten, uitknippen en dubbel vouwen. Als je er niet nog een berichtje in wil zetten kun je hem aan de binnenkant dichtplakken.

Vervolgens kun je de kaart laten invullen en alle liefde voor je mama erin verwerken! Bovenin is er ruimte voor een foto van jullie en onderin heb je ruimt voor jouw verhaaltje of tekening. Kruis aan de zijkant aan wat jouw mama is en je kaart is helemaal klaar!

Laat deze kaart heel subtiel aan je lieve kindjes en wederhelft zien en laat hun de rest doen!

Download hier de kaart >> Moederdag kaart

voor mijn lieve mama

Tip 3: Super leuk cadeautje

Bij dat mooie inpakpapier en een zelfgemaakte kaart hoort natuurlijk ook een super lief en leuk mama kado. Geef mama dit jaar een persoonlijk cadeau voor Moederdag. Laat een armband, ketting of bedeltje graveren met de namen van de kinderen, een mooie tekst of geboortedatum. Maak het sieraad helemaal af met een bijpassend Swarovski geboortesteen erin verwerkt.

leuke tips moederdag

 In deze blog staat een gesponsorde vermelding.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen