Waar ben je naar opzoek?

27-jarige vrouw adopteert 6 zusjes: wat een groot hart!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
27-jarige vrouw adopteert 6 zusjes: wat een groot hart!

De destijds 25-jarige Lacey Dunkin had geen relatie maar wilde toch heel graag moeder worden. Ze besloot daarom om als alleenstaande vrouw voor adoptie te gaan. Ze melde zich aan voor de adoptieprocedure. Op 27-jarige leeftijd kreeg ze het verlossende telefoontje. Maar het ging niet om één kind maar om vier meisjes: zusjes van elkaar.

Vier zusjes

Moeder Lacey is nu 32 jaar en vertelde haar verhaal aan het Amerikaanse blad People. Ze was er stellig van overtuigd dat ze geen huwelijk nodig had om moeder te kunnen zijn. Op het moment dat de zusjes bij haar in huis kwamen woonde ze nog bij haar ouders thuis. In eerste instantie waren het vier zusjes. Er verbleef nog een kindje in een ander gezin.

Vijf zusjes

Negen maanden nadat Lacey de vier meisjes in huis had genomen wilde de moeder de voogdij terug. De meisjes zijn een maand tuis geweest maar na een maand besloot de moeder weer afstand te doen van de kinderen omdat ze er niet voor kon zorgen. Lacey kreeg een telefoontje en stemde opnieuw in met de adoptie. Dit keer de adoptie van alle dochters: de vijf zusjes.

Zes zusjes

De adoptieprocedure duurde een jaar en in dat jaar raakte de de biologische moeder opnieuw zwanger van haar zesde kind. Lacey wilde de meisjes niet uit elkaar halen en besloot ook het zesde kindje te adopteren.

Inmiddels is Lacey de moeder van de zes meisjes waar ze volop van geniet. Haar ouders zijn ook een grote steun voor haar en met elkaar vormen ze eigen een groot gezin. Wat een groot hart!

And we have a 10 year old! Happy Birthday baby girl!

Een foto die is geplaatst door Lacey (@laceydunkin) op

Bron: Libelle, People

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Spina Bifida: het verhaal van Veda (2)

  • 2 weken geleden
  • 9 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Baby met open ruggetje: het verhaal van Veda (1)

  • 2 weken geleden
  • 8 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Vtech Action Cam review: geweldige kindercamera!

  • 3 weken geleden
  • 2 minuten lezen