Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle all the way!

Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle all the way!
Sinterklaas is het land nog niet uit of de kerstboom komt het huis in. Tenminste, zo is het bij ons. Tijd om ook weer na te denken over kerstcadeaus. Wij eten met kerstavond met de hele familie en op eerste kerstdag wordt er gezamenlijk ontbeten. Altijd reuze gezellig. Na het ontbijt pakken we de cadeaus uit, maken we een fijne lange wandeling en steken bij terugkomst de haard aan. Let Christmas begin! Kan je ook wel wat inspiratie gebruiken voor originele cadeaus? Ik tip je er een paar!

De meest originele cadeautjes

Het overkomt me elke keer als ik de website van Radbag open. Een grote glimlach op mijn gezicht komt dan vanzelf tevoorschijn. Wat een gave, leuke en originele cadeautjes vind je daar! Omdat mijn dochter gék is op roze, liet ik me dit keer inspireren door het flamingo-thema. En in die categorie is er van alles te vinden. Wat denk je van een flamingo kaars? Of flamingo lipgloss? Ik koos uiteindelijk voor de mok, ik weet zeker dat ze er erg blij mee is!

Nieuw (kerst) servies

In het kader van “geef jezelf ook een mooi cadeau” ging ik bij Blokker op zoek naar een nieuw servies. Ik heb altijd maar een ratjetoe van bij elkaar gespaard spul en ik vind het wel eens tijd voor iets serieus. Fijn om de tafel met kerst mooi te dekken met een compleet servies. Het kerstservies van Wedgwood spreekt me erg aan. Wat vinden jullie?

Onze jongste kijkt filmpjes via Youtube en vindt het leuk om spelletjes te spelen. Dat doet hij allemaal op een tablet. Hartstikke leuk en ook educatief, dus in het weekend is het bijna altijd tablet-tijd. Als je ook op zoek bent naar een fijne, zou ik zeker een tablet kopen bij de Mediamarkt. Een grote winkel met een mooi assortiment, waar je zeker ook iets van jouw keuze en prijscategorie vindt.

Foto’s in je interieur zonder gaten in de muur

We wonen nu vier weken in ons nieuwe huis en de verhuisdozen beginnen eindelijk leeg te raken. Zo’n verhuizing hakt er echt wel in. Ik begin gelukkig ook steeds meer te wennen aan onze nieuwe plek en het wordt steeds meer eigen. Ik miste al snel wat persoonlijke foto’s. Uit ervaring weet ik dat er de komende jaren géén gaten geboord worden in de muur (de man heeft daar iets tegen…) dus ik heb foto’s van de kinderen op acryl blokken laten afdrukken bij BesteCanvas.nl. Het resultaat is super leuk. Het voordeel is dat je de blokken neer kunt zetten. Ook op een kast of in de vensterbank. Zo hoef je dus géén gaten te boren in je net gestucte muren… Ze hebben nog veel meer leuke dingen. Bijvoorbeeld een kussen met foto. De moeite waard om te kijken. En vergeet niet gebruik te maken van onderstaande korting.

Bestel je cadeau nu met korting. Speciaal voor de lezers van Love2BeMama heeft Bestcanvas.nl een kortingscode gemaakt: LOVE2BEMAMA

Deze code is geldig voor de volgende stukken: Drie grote canvasafdrukken: 60×40 cm (verkoopprijs: 42.90 EUR), 75×50 cm (verkoopprijs: 49.90 EUR) of 80×60 cm (verkoopprijs: 64.90 EUR) voor slechts 22 EUR per stuk. De code is geldig tot 31-12-2017.

Het Kerstkaarten dilemma

En tja, dan ook nog die kerstkaarten. Zal ik wel, zal ik niet. Elk jaar weer een dilemma. Op het moment dat de eerste kerstkaart half december op mijn mat valt ben ik om. Ik ga ook versturen! Het is toch super leuk om een kaart te ontvangen; lieve mensen hebben aan jou gedacht en doen de moeite je een kerstgroet te zenden. I love it. Zelf ben ik wel van het gemak, dus ik bestel mijn kerstkaarten bij Kaartje2go. Super makkelijk, heel snel en met prachtig resultaat. Ik weet zeker dat iedereen heel blij wordt van jouw kaart. Dus, gewoon doen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.