Fotoblog: Sint Maarten, je was fantastisch!

Nu ik dit typ is het onwerkelijk dat ik 4 weken geleden nog op Sint Maarten zat. Het was een fantastische vakantie en voor het eerst sinds jaren had ik zelf ook echt vakantie. Ik kan merken dat de kinderen wat ouder worden en zichzelf ook prima kunnen vermaken. Heerlijk en ik had het best een beetje gemist. Dat belooft veel goeds voor de komende vakanties ;). 

Dat ik fan ben van de Caribbean is geen nieuwtje meer: Curaçao en Bonaire zijn op mijn bucketlist al doorgestreept. Vanaf nu staat Sint Maarten er ook bij. Een prachtig eiland en een prachtige plek. Vaarwel Sint Maarten, je was fantastisch! Er staan nog heel wat reisjes op ons wensenlijstje. Welke kunnen we binnenkort doorstrepen?

Sint Maarten, je was fantastisch!

Het prachtige uitzicht over het eiland met de prachtige combinatie van de groene natuur en de blauwe zee. Ik ben verliefd!

Op Sint Maarten kun je bij het strandje bij het vliegveld de vliegtuigen bijna aanraken als ze gaan landen. Zo dichtbij komen ze over. En als er een groot vliegtuig de lucht ingaat kun je beter je spullen pakken, je goed vasthouden en wegkijken want je blaast weg en wordt gezandstraald. Een indrukwekkende ervaring!

Duo Penotti

Het grote contrast tussen mijn man en mij…

Boeing 747

De Boeing 747 staat gereed voor vertrek. Helaas hadden we een tussenlanding op Curacao. Voor de kinderen niet zo gunstig maar we hebben een prima vlucht gehad. Ik ben altijd heel blij met de stoelen met extra beenruimte (Economy Comfort) want zoals je ziet hadden we genoeg ruimte. Vliegen met kinderen is goed te doen!

KLM Economy ComfortHet was een vakantie om nooit te vergeten met als hoogtepunt: zwemmen met dolfijnen!

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.