Waar ben je naar opzoek?

10 geweldige docu’s op Netflix die je fantastisch gaat vinden!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
10 geweldige docu’s op Netflix die je fantastisch gaat vinden!

Ben je ook zo weg van Netflix maar zie je soms door de bomen het bos niet meer? Volg dan deze rubriek. Ik ga je op de hoogte houden van de leukste (kids) films, series, docu’s en tips en tricks van Netflix. Er is zoveel te zien op Netflix; ik filter de leukste dingen er voor je uit. In deze blog de leukste docu’s op Netflix die je moet kijken!

In de rubriek Boeken & TV staan veel meer leuke (Netflix) tips om te kijken!

Docu’s op Netflix die je zeker moet kijken

Vandaag 10 geweldige docu’s die je gezien moet hebben op Netflix. Misschien niet je eerste keus om docu’s te kijken maar deze zijn echt de moeite waard. Veel kijkplezier!

docu-iris-netflix
1. Iris
Een geweldige docu over het New Yorkse stijlicoon Iris (93) die maar blijft ontwerpen. Iris heeft de grootste collectie couture kostuums en sieraden in de Verenigde Staten. Haar persoonlijke mantra is:  “I don’t have any rules, because I’d only break them.”

2. Pentatonix
Deze koornerts zijn het helemaal. Je kent ze vast wel van hun fantastische cover van het liedje ‘Hallelujah’ (anders even opzoeken op YouTube). Er is een docu over ze gemaakt.

3. Living on One Dollar
Je kunt iemand pas écht begrijpen als je een hele dag moet rondkomen van één dollar. Een indrukwekkende real life docu.

4. Amanda Knox
Het Italiaanse hooggerechtshof sprak haar vrij, het publiek werd woest. Maar wat er echt gebeurde blijft een mysterie.

Amanda werd in 2009 veroordeeld tot een gevangenisstraf  voor de rol die zij zou hebben gespeeld in de moord op Kercher. Ze zat in Italië een deel van de gevangenisstraf uit, maar werd in 2011 alsnog vrijgesproken. De moord is altijd een mysterie geweest. Aanvankelijk stelden de aanklagers dat Knox, Sollecito en Guede het Britse slachtoffer samen hadden vermoord omdat zij weigerde mee te doen aan een seksspel.

cartel-land

5. Cartel Land
Deze docu zoemt dieper in op 2 Mexicaanse burgerwachten die zijn ontstaan als reactie op de toenemende macht van de drugskartels. De Mexicaanse drugsoorlog is niet te bedwingen en als je er middenin zit wil je alleen maar overleven.

6. Fad, Sick & Nearly dead
Twee mannen gaan aan de groenten en proberen zo hun verpeste lichaam te redden. Is er nog een weg terug?

7. The september Issue
Een kijkje achter de schermen bij het blad Vogue terwijl de hoofdredacteur en de creatieve directeur het langverwachte septembernummer maken.

8. Love Me!
Westerse mannen reizen naar Oekraïne om vrouwen, die ze via postorderbruid-datingsites, hebben gevonden te ontmoeten. Beide partijen hopen op een huwelijk. Maar kan er echte liefde en genegenheid ontstaan?

9. Audrey en Daisy
Een hartverscheurende documentaire over twee tienermeisjes die worden aangerand door hun zogenaamde vrienden. Vervolgens worden ze online vernederd en in hun omgeving voor schut gezet. Dat is de tijd van nu, laat dit een waarschuwing zijn.

10. Finding Home
Volg de levens van drie Cambodjaanse vrouwen die als jonge tieners slachtoffer werden van seksuele slavernij en vertellen overhun huidige problemen en successen.

Photo by John-Mark Smith from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen