Waar ben je naar opzoek?

Zo kondig je de geboorte van je kindje aan

1 minuut lezen admin Love2BeMama
Zo kondig je de geboorte van je kindje aan

In blijde verwachting, wát een fijne periode is dat. Ik herinner me hoe dat voelt als de dag van gisteren. Ik herinner me ook dat het me veel plezier gaf om een geboortekaartje uit te zoeken. Bij mijn eerste twee kinderen helemaal leuk, omdat we vooraf niet wisten of het een jongetje of een meisje zou worden. Twee kaartjes uitzoeken dus!

Geboortekaartje meisje

Al sinds jaren kan je online de mooiste kaartjes bestellen, helemaal naar jouw smaak. En natuurlijk is de keuze reuze. Voor meisjes zijn er mooie, lieve en stoere kaartjes te krijgen. Je kan zelf de teksten aanpassen, verwijderen en foto’s toevoegen, niets is te gek. Vaak vind je ook mooie voorbeelden van geboorteteksten of geboortegedichtjes, die je zo op je eigen kaartje kan plaatsen. Handig als je even niet zoveel inspiratie hebt!

Als je je kaartje af hebt, krijg je natuurlijk een proefdruk. Je ontvangt het geboortekaartje dan in twee verschillende papiersoorten, zodat je thuis rustig kunt bekijken op welke papiersoort jouw geboortekaartje het beste tot z’n recht komt. Enveloppen zitten

Meisjes geboortekaartjes bestellen bij Geboortepost

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen