Waar ben je naar opzoek?

Zo belangrijk is lekker knuffelen na de seks

2 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
Zo belangrijk is lekker knuffelen na de seks

Het is niet gek dat je seksleven als nieuwbakken mama op een laag pitje staat. Je voelt je wellicht allesbehalve sexy, je leven bestaat uit voeden, troosten en het verschonen van luiers en je hebt amper tijd om te douchen of om te eten. Bij het zien van je bed, wil je eigenlijk direct gaan slapen. Toch heb je soms het gevoel dat het écht weer even moet. Toch maar weer even vrijen met je partner. Met die insteek begint het vaak. Wanneer je dan éindelijk weer het ultieme gevoel van genot hebt ervaren, vraag je je af waarom je dit eigenlijk niet vaker doet. Seks is ontzettend belangrijk voor de emotionele gezondheid en de gezondheid van je relatie. Toch wordt er vaak iets vergeten na een geweldige vrijpartij: het naspel. En dan met name lekker knuffelen. Knuffelen na de seks is erg belangrijk.

Knuffelen na de seks: vooral belangrijk voor koppels met jonge kinderen 

Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar het belang van een goed naspel. Hieruit is gebleken dat met name knuffelen voor koppels met jonge kinderen zeer belangrijk is. Ouders hebben het vaak veel te druk voor romantiek en intimiteit. Wanneer ze tussen de lakens verdwijnen, dan is dit vaak erg gehaast en van korte duur. Voordat je het weet zijn de kinderen weer wakker of komen ze vannacht weer. Dan kan je beter zo min mogelijk tijd aan seks besteden, nietwaar? 

Een logische beredenering, toch niet helemaal goed voor de kwaliteit van je relatie. Juist in tijden van drukte en stress is het belangrijk om meer tijd voor elkaar te nemen. Alles los te laten. Een intensieve vrijpartij te hebben en daarna vooral niet te vergeten van elkaar te genieten. Doordat ouders over het algemeen weinig tijd hebben voor affectie, zal knuffelen na de seks des te meer effect hebben. 

Gevoel van samenzijn 

Een vibrator kopen is steeds minder taboe. Zeker onder jonge moeders. Hoewel ze minder tijd hebben voor intimiteit met hun partner, vinden ze het vaak wel fijn om de intimiteit bij zichzelf te zoeken op momenten dat het we uitkomt. Bijvoorbeeld wanneer de kinderen op bed liggen voor een middagdutje. Hoewel het gebruik van een vibrator veel positieve effecten heeft, kan het ook gevolgen hebben voor de relatie. Het gevoel van samenzijn ontbreekt als de intimiteit vooral bij zichzelf gevonden wordt. 

Daarom is het belangrijk om seksspeeltjes te integreren in het seksleven. Tijd te maken voor de seks, vaker intiem te zijn met elkaar en te knuffelen na de seks. Seksspeeltjes kunnen je seksleven net wat spannender maken en er tevens voor zorgen dat jullie beiden meer zin krijgen in een vrijpartij. Met een tarzan vibrator wind je jezelf helemaal op. Iets wat je partner vast leuk vindt om te zien. Misschien wil hij zelfs wel helpen om je ultiem genot te brengen. Je zal merken dat het hebben van seks zo veel leuker en prettiger wordt. Na een goede vrijpartij nog even samen knuffelen en extra aandacht aan elkaar besteden en jullie voelen je meer verbonden met elkaar dan ooit. 

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen