Waar ben je naar opzoek?

Zeeman start bijzondere ondergoed campagne

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zeeman start bijzondere ondergoed campagne

Wat ben ik blij met deze bijzondere ondergoed campagne die Zeeman gaat starten. Zeeman neemt het voortouw en laat zien dat echte mensen, dus geen maat 34 modellen, ook model kunnen staan een een campagne. Ze spiegelen jou de werkelijkheid voor, hoe het echt in de maatschappij is. Wat mij betreft mogen er meer van dit soort eerlijke campagnes komen. En ik denk dat vele vrouwen en mannen dit ook willen. Wie eigenlijk niet?

Zeeman start vandaag een bijzondere campagne waarin geen professionele modellen, maar eigen klanten de hoofdrol krijgen. En wel in hun ondergoed. Voor deze campagne werd in mei een oproep gedaan via onder andere winkel, tv en internet: Durf jij wel als ondergoedmodel? De reacties waren overweldigend. Meer dan 8000 klanten durfden het aan om als model in hun ondergoed gefotografeerd en gefilmd te worden. Uiteindelijk hebben 90 klanten voor de camera gestaan.

ondergoed-campagne-zeeman

Met de campagne wil Zeeman duidelijk maken dat Zeeman goed ondergoed heeft voor iedereen. Ondergoed in vele soorten en maten, voor mensen in alle soorten en maten. De campagne laat zien dat ondergoed van Zeeman goed zit, goed staat en van goede kwaliteit is.

Bron: ANP

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over baby’s en opvoeden

Hoeveel voeding mag je baby? Check dit voedingsschema!

  • 2 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Pasen

Wat is Pasen en wat vieren we op deze dag?

  • 21 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekendje weg Nederland: De leukste plekken!

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen