Waar ben je naar opzoek?

Wist je dat je duurzaam bent als je een refurbished telefoon koopt?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wist je dat je duurzaam bent als je een refurbished telefoon koopt?

We gaan bijna het jaar 2020 in. De tijd waarin duurzaamheid hoog op de lijst staat om besproken te worden door de overheid. En niet alleen van ons land maar van de hele wereld. De plastic soep is een feit en we leven in een wegwerpmaatschappij. Het wordt tijd om dit te veranderen. Voor onze eigen toekomst maar ook voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. 

Duurzamere keuzes maken

We beseffen dat het meer dan ooit belangrijk is om onze levensstijl onder de loep te nemen. Daarom maken steeds meer mensen duurzamere keuzes. We consuminderen door te laten op wat we kopen en of we misschien niet een keuze kunnen maken om het product tweedehands te kopen. We gooien minder weg, scheiden afval en laten zonnepanelen op onze daken zetten.

Koop een refurbished telefoon = duurzaam

Je kan ook een duurzame keuze maken als het gaat om telefoons. Elk jaar komen er nieuwe telefoons op de markt en de verleiding is groot om meteen de nieuwste telefoon te kopen. Zeker als je tieners en pubers in huis hebt. Dan haal je nog meer telefoons binnen. Wil je hier toch duurzaam mee omgaan dan kun je een refurbished smartphone kopen. De iPhone X refurbished koop je gewoon online. Je haalt dan een goede telefoon in huis en maakt een duurzame keuze voor je eigen en onze toekomst.

Niet van nieuw te onderscheiden

Je hebt keuze uit verschillende iPhones, opslag en kleuren. Bij TelefoonDiscounter kun je rekenen op een goedkope refurbished iPhone X met een super goede kwaliteit en een uitstekende service. Deze telefoons zijn vaak niet van nieuw te onderscheiden. Ze worden, voor verkoop, eerst grondig bekeken, gerepareerd en schoongemaakt. Als het nodig is krijgt de telefoon ook een nieuw accu. Een refurbished toestel is de ideale oplossing als je een nieuwe iPhone wil kopen.

Photo by Plush Design Studio from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 1 maand geleden
  • 1 minuut lezen
Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 6 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 6 maanden geleden
  • 3 minuten lezen