Waar ben je naar opzoek?

Winactie: 30 Surprise pakketten t.w.v. 500 euro

2 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
Winactie: 30 Surprise pakketten t.w.v. 500 euro

In januari bestond Love2BeMama alweer 10 jaar. We zijn toen live gegaan met een vernieuwde website en achter de schermen nog steeds bezig met het ontwikkelingen van nieuwe toevoegingen voor Love2BeMama. Dit is nog steeds TOP SECRET. Het eerste deel is al live gegaan: Things2Do. Helaas is het coronacrisis maar we hopen je later dit jaar weer te inspireren met de leukste kidsproof uitjes. Om te vieren dat Love2BeMama 10 jaar bestaat en we met veel toffe dingen gaan komen, hebben we een super gave winactie opgezet. We geven 30 surprise pakketten weg t.w.v. 500 euro per pakket.

Surprise pakketten

Een paar jaar geleden had Love2BeMama ook een webshop. Deze webshop is twee jaar geleden opgeheven. We zijn ons gaan richten op Love2BeMama en andere projecten. Uit de webshop zijn nog heel veel toffe producten overgebleven met een enorme waarde. Deze producten hebben we verdeeld over 30 pakketten t.w.v. 500 euro per pakket en die gaan wij nu aan jullie weggeven. Alvast een voorproefje van de producten die erin zitten: een fles, een draagzak, een slaapzak voor je baby, een Skybaby vliegtuigmatrasje, slabbetjes, spuugdoekjes, een kwijldoekje, riemen met klittenband en… de rest is een verassing.

We hebben de pakketten onderverdeeld in thema’s: mama, baby, kind en overige. De overige pakketten hebben een kleinere inhoud en minder waarde maar zijn wel super leuk!

Doe jij mee?

De komende weken zitten we ook nog wel even thuis (met de kinderen). Met deze winactie willen we blijheid per post naar jullie opsturen! Omdat we dat allemaal wel kunnen gebruiken.

Doe je mee met de winactie?

 • Vul dit Google Formulier in.
 • Geef je voorkeuren door.
 • Stuur deze winactie door naar 1 ander persoon: een vriendin, buurvrouw, (schoon) zusje of een collega. Dit kan per whatsapp of via de deelknoppen hieronder. Diegene maakt dan ook kans op deze prijs.
 • Ik zou het super leuk vinden als je deze winactie nog onder de aandacht wil brengen door hem te delen op Facebook of Instagram. Onder deze blog staat ‘delen’ met deelknoppen zodat je de winactie rechtstreeks kan delen op Social Media.
 • Verstuur het formulier en afwachten maar!
 • De winactie loopt af op 12 april 2020. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Gezocht: moeders met een (persoonlijk) verhaal

Op Love2BeMama vertellen wij het verhaal van (andere) moeders. We hebben een team vaste bloggers maar we zijn altijd op zoek naar unieke verhalen, interviews voor rubrieken, moeders die taboes willen doorbreken of hun bevallingsverhaal willen vertellen. Voor verschillende rubrieken…

 • Linda Bosscher

Wat zit erin?

Wat er in het pakket zit is een verrassing. Ik heb een paar foto’s zodat je een indruk kan krijgen. Je krijgt sowieso het pakket van je voorkeur (als je wint!) maar je weet dus niet precies wat erin zit. Zit er een product in die jij niet kan gebruiken? Geef dat product dan vooral aan iemand die het wél goed kan gebruiken.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties
 • Hallo lieve mensen van love2bemama,

  Na jaren proberen en veel verdriet van 2 miskramen ben ik nu weer zwanger ik zou het super leuk vinden om een pakket te winnen want om eerlijk te zijn, zijn wij behoorlijk uit. Ik heb 1 zoon uit een eerder huwelijk en die word in juli al weer 11 jaar 😍 hij is mijn trots en me leven. Nog niet zo heel lang geleden is mijn schoonzus bevallen dus iemand taggen voor deze leuke win actie is geen probleem en zo kunnen we hun een extra te geven want ons lieve kleine nichtje hebben we helaas nog niet in het echt mogen ontmoeten vanwege de carona virus. Ik kan nog wel wat meer redenen bedenken waarom ik zou mogen winnen maar gun het mijn schoonzusje ook heel erg!😘

  Lieve groetjes Esther de Vries

 • Anne Kramer zei

  Ik zou graag het pakket baby of kind winnen.

 • Michelle zei

  Super leuke winactie! Er zullen vast mega veel reacties zijn, maar ik ga toch ook een poging wagen. Ik ben onverwachts zwanger van ons 3e wondertje, mijn oudste dochters zijn nu 7 en 5 jaar. We hebben echt helemaal niks meer dus moeten alles opnieuw gaan kopen voor de baby. We kunnen wel een opkikkertje gebruiken in deze periode, samen met het werken, mijn studie en thuis jufje spelen voor 2. We gaan duimen!!!

 • elisabeth maria martina zei

  wat een geweldige actie
  ik doe graag mee voor pakket kind jongen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

 • 2 weken geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

 • 2 weken geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

 • 3 maanden geleden
 • 1 minuut lezen