Waar ben je naar opzoek?

Wij gingen naar het sportiefste hotel van Nederland

2 minuten lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
Wij gingen naar het sportiefste hotel van Nederland

In januari, het lijkt alweer zo lang geleden, werden wij uitgenodigd door het sportiefste hotel van Nederland: familiehotel HUP in Mierlo. We zouden met ons vijven gaan, niet wetende dat we gezinsuitbreiding zouden krijgen. Uiteindelijk bleven de mannen thuis om op Max de hond te passen. Die kon niet mee en was te kort bij ons om hem naar het pension te brengen. Daarom ging ik op meidenweekend met de meiden naar het familiehotel HUP in Mierlo.

Meidenweekend in het sportiefste hotel van Nederland

Eigenlijk was het helemaal niet zo erg dat we niet als gezin naar het HUP Hotel gingen. Nu de meiden wat ouder zijn (7 en 9) is het heel erg leuk om tijd voor hun te hebben zonder papa en grote broer. Toen ik vertelde dat we met zijn drieën een weekendje weg zouden gaan vonden ze dat super leuk.

Familiehotel HUP

Het is voor ons best een eindje rijden naar Mierlo maar het was het autoritje meer dan waard. Meteen bij aankomst was het al duidelijk dat dit een super leuk hotel is. We zijn al in veel hotels geweest met de kinderen en ik zoek altijd een kidsproof hotel maar als je het hebt over een kidsproof hotel dan is dat zeker het HUP Hotel. Als je op zoek bent naar een hotspot voor deze zomer, omdat je niet op vakantie gaat of niet naar het buitenland kunt, dan kun je je kostelijk vermaken met een paar dagen in het HUP Hotel. HUP is the place to be, zoals ze zelf zeggen, en daar is geen woord van gelogen.

Chillen & sporten

Het in Mierlo gelegen familiehotel beslaat maar liefst 10.000 m2 aan sport, fun, zwemmen, mini golf, bowlen en wellness activiteiten. Alles kan hier. Er is zelfs een glijbaan in de lobby. Eigenlijk is alles mogelijk: zwemmen, sporten, chillen. Het HUP Hotel is een bruisende omgeving waar van alles te doen is. Ook is er een Monkey Town waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ouders onder het genot van een kopje koffie een boek kunnen lezen. Ben je even klaar met alle activiteiten dan kun je heerlijk bijkomen op de fijne kamers die ze bieden. Deze kamers zijn ook super leuk ingericht en een feestje voor de kinderen. Het grote voordeel vind ik dat je hier ook echt kan slapen met je gezin. Het zijn ruime familiekamers.

Je kan een drankje doen in de bar, een film kijken in de thuisbioscoop of bezoek nog even het voetbalmuseum en sluit de dag af met een maaltijd in één van hun restaurants.

Wij zijn heel erg enthousiast over het HUP Hotel in Mierlo. De foto’s zeggen wel genoeg denk ik. Ik hoop dat we hier binnenkort nog eens een keer met zijn vijven heen kunnen gaan.

Staycation arrangement voor de zomer

Speciaal voor de zomer heeft HUP een All inclusive concept voor de ‘thuisblijvers’. Je kan onbeperkt genieten van de hapjes, drankjes en verschillende activiteiten in het hotel. Dit staycation arrangement is ideaal voor wie in de zomer wil zwemmen, sporten, fietsen, klimmen, glijden, ontspannen en lekker wil eten. Relaxen zonder zorgen! Voor meer informatie ga je naar de website van HUP Hotel in Mierlo.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 37 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 13, 12 en 9 jaar. Wij wonen sinds 1,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 6 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 7 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen