Waar ben je naar opzoek?

Werkloze man met 26 kinderen krijgt huis van 4 ton

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Werkloze man met 26 kinderen krijgt huis van 4 ton

Je zou maar 64 jaar zijn en 26 kinderen bij vijftien verschillende vrouwen hebben. Zijn oudste zoon is 43, zijn jongste is 4 jaar. Poeh! De man in kwestie, een Brit, is werkeloos en moet 26 kinderen onderhouden. Hij heeft van de gemeente, omgerekend, een huis van 400.000 euro gekregen. Dat heb je ook wel nodig met 26 kinderen vijftien exen. Waar moet je ze anders laten?

Niet werken, wel (veel) geld vangen

De Daily Mail komt met dit opmerkelijke bericht. Peter Rolfe bewoont het huis met vijf slaapkamers. Hij woont daar met zes van zijn kinderen en twee kleinkinderen. Hij wordt door een hoop Britte omgedoopt tot de meest waardeloze vader van Groot-Brittannië. Je kunt er veel van vinden maar hij pakt het slim aan. Hij heeft mega veel kids, kleinkinderen en exen maar krijgt geld, hoeft daar niks voor te doen en krijgt een paleisje van de gemeente. Hij vindt het overigens zelf geen paleisje maar hij is er wel tevreden mee.

60.000 euro bijstand

Naast zijn prijzige paleisje, waar menig mens alleen maar van kan dromen, krijgt hij ook nog een compensatie van 1200 euro omdat hij zo lang op zijn huis moest wachten. En daar blijft het niet bij, hij krijgt 60.000 euro aan bijstand en na jaren ‘vechten’ heeft hij dan eindelijk het ‘grotere’ huis wat hij altijd al wilde hebben. Zijn vorige woning vond hij iets te krap, het voelde aan als een gevangenis. Rolfe vond het de plicht van de gemeente om een groter huis voor hem te zoeken. Met zo’n groot gezin is zo’n klein huis natuurlijk geen doen, vond hij zelf.

Vele buurtbewoners zijn not amused over de situatie en hun nieuwe buren… Misschien is het een idee dat hij nu stopt met zichzelf voortplanten en zelf voor zijn gezin gaat zorgen?

Een werkloze man met 26 kinderen

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Relatie & Seks

Relatie zonder seks: ja zeggen tegen seks!

  • 11 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

EHBO bij kinderen masterclass

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Zelfstandig kind: Hoe kan je dit het beste stimuleren?

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen