Waar ben je naar opzoek?

Weekvlog #1 Op pad voor ons nieuwe huis en Kerstvakantie

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weekvlog #1 Op pad voor ons nieuwe huis en Kerstvakantie

Jaja… de aftrap is geweest: mijn allereerste WEEKVLOG staat online. Ik kondigde de geboorte van mijn YouTube kanaal eerder deze week al aan en belofte maakt schuld. Ik vind het wel spannend maar eens moet de eerste keer zijn. Ik heb in ieder geval al super leuke reacties gekregen en dat doet mij goed.

Vanaf deze week zal ik elke dinsdag een WEEKVLOG uploaden (met uitzondering van morgen, dan komt er een BONUS video online) en op vrijdag een BONUS video. Heb je een verzoekje voor een BONUS video? Leuk! Laat vooral een reactie achter in de comments en ik zal kijken of ik er wat mee kan doen.

Ik zou het super leuk vinden als je abonnee wordt op mijn YouTube kanaal en mij gaat volgen. Als je abonnee wordt maak je tot en met 4 januari 2017 nog kans op een gepersonaliseerde Tripp Trapp. Kijk even hier!

En vergeet vooral niet mijn eerste VLOG te bekijken. In deze vlog neem ik je mee in ons gezinsleven en gaan we op pad voor ons nieuwe huis. Veel kijkplezier!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen