Waar ben je naar opzoek?

Weekendje Ermelo: tips wat te doen met kinderen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weekendje Ermelo: tips wat te doen met kinderen

Wij zijn afgelopen maand een weekendje naar Ermelo geweest. We hebben een ontzettend leuk weekend gehad en op mijn oproepje ‘wat te doen in Ermelo met kids?’ kwamen heel veel leuke reacties. Aan de hand van jullie reacties zijn we op pad gegaan en ik deel dit graag met jullie. Ermelo en omgeving is namelijk hartstikke leuk voor kids!

Op uitnodiging verbleven wij een weekend in Hotel Het Roode Koper in Ermelo. We hadden daar een familiesuite waar we ontzettend genoten hebben. Middenin de bossen en met wilde zwijnen voor de deur.

Weekendje Ermelo: dit zijn mijn tips!

We hebben het weekend volop genoten van de natuur maar ook van het leuke plaatsje Harderwijk waar veel leuke dingen te doen waren. We hebben heerlijk gegeten bij een super tof pannenkoekenrestaurant (echt een aanrader) en we sloten het weekend af op de heide. Wil je weten wat wij allemaal gedaan hebben en wat voor tips ik voor je heb? Kijk dan mijn filmpje!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Hoeveel cadeaus kan ik mijn kinderen geven voor Sinterklaas?

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

29 toffe cadeaus voor jongens vanaf 6 jaar

  • 6 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

COVID-19 en zwangerschap: Waar moet je rekening mee houden?

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen