Retourneren

Je kunt artikelen tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Is het artikel beschadigd bij jou binnengekomen? Dan verwijs ik je naar de klantenservice: [email protected].

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Love2BeMama niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Artikel ruilen

Wil je het artikel ruilen voor een ander artikel? De retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Wil je je artikel ruilen tegen hetzelfde artikel in een andere maat of kleur? Kijk dan in de shop of dit artikel nog voorradig is en neem contact met mij op via de klantenservice. Dan kunnen wij het betreffende artikel alvast voor je reserveren. Na ontvangst van je retourzending (retour sturen op eigen kosten), wordt het gewenste artikel meteen verzonden. We sturen eenmalig een te ruilen artikel kosteloos naar je op.

Retourneren

Je retourneert het artikel binnen de zichttermijn van 14 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je artikel.

Het artikel is in de originele verpakking en is niet beschadigd. Labels moeten nog aan de artikelen bevestigd zijn en de originele verpakking is nog aanwezig.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. De verzendkosten van het versturen van je bestelling krijg je niet retour gestort.

Bij het retourneren van een of meerdere artikelen wordt het aankoopbedrag na 7 werkdagen teruggestort op je rekening.

Hoe moet je een product retourneren? Ga naar de klantenservice.

Retourneren volgens de algemene voorwaarden

  1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien (14) werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
  2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
  3. Verpakkingen die niet meer te gebruiken zijn na het retour sturen zullen niet teruggenomen worden. Dit wordt beoordeeld door de ondernemer.
  4. Producten die gebruikt of beschadigd zijn worden niet teruggenomen door de ondernemer.
    Bij het retour sturen van het product moet deze voldoende gefrankeerd zijn. De kosten van het retour sturen zijn voor de de consument.
  5. Voor het retour sturen van het product moet het bijgevoegde formulier, bijgevoegd bij de bestelling, ingevuld meegestuurd worden.
  6. Het aankoopbedrag retour storten wordt gedaan maximaal 7 dagen na het ontvangen van het retour. Het retourbedrag is het aankoopbedrag exclusief het verzendbedrag. Dit is voor eigen rekening van de koper.
Je winkelmandje!
Leuke winacties!

Bioscooptip voor de zomervakantie: de Kleine Heks (+ winactie)

Het is zomervakantie en snikheet. Waar kan je beter vertoeven…

We doen het: toch nog een baby!

Lange tijd twijfelde ik; nog een vierde of niet. Mijn…

Herfstvakantie: 3x wat gaan we doen?

De herfstvakantie start komende week in het eerste deel van…

Hatchimal uitbroeden

We hebben een nieuw huisdier: een Hatchimal! (+ winactie)

Vorig jaar Sinterklaas stond hij al hoog op het verlanglijstje…

Hoe ik in korte tijd 5 kilo afviel (het eindresultaat + winactie)

Het waren nog vijf weken tot de zomervakantie… En natuurlijk…

Win de nieuwe LEGO Batman film!

The LEGO Batman Movie is een nieuw hilarisch avontuur die…