Waar ben je naar opzoek?

We Love Chaos and Order

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
We Love Chaos and Order

Je hebt mijn kinderen al vaker in outfits van Chaos and Order gezien. Voor de herfst kregen we weer leuke setjes opgestuurd van Chaos and Order. Niet alleen mama is fan, de kinderen ook. Want je kunt zo lekker in deze kleding spelen!

En een groot pluspunt van dit merk vind ik dat ze ook aan jongens denken en ook écht leuke collecties voor jongens uitbrengen. Niet saai, zwart en grijs maar juist vrolijk en met printjes.

outfits-van-chaos-and-order

Er is nu ook SALE bij Chaos and Order dus de leukste setjes scoor je nu voordelig!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

  • 4 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen