Waar ben je naar opzoek?

We Love Chaos and Order

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
We Love Chaos and Order

Je hebt mijn kinderen al vaker in outfits van Chaos and Order gezien. Voor de herfst kregen we weer leuke setjes opgestuurd van Chaos and Order. Niet alleen mama is fan, de kinderen ook. Want je kunt zo lekker in deze kleding spelen!

En een groot pluspunt van dit merk vind ik dat ze ook aan jongens denken en ook écht leuke collecties voor jongens uitbrengen. Niet saai, zwart en grijs maar juist vrolijk en met printjes.

outfits-van-chaos-and-order

Er is nu ook SALE bij Chaos and Order dus de leukste setjes scoor je nu voordelig!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over boeken, films en series

Redenen waarom je vandaag nog moet beginnen met de serie Bridgerton kijken

  • 7 uur geleden
  • 4 minuten lezen
Wonen op Curacao

Wonen op Curacao: wij gaan een half jaar weg!

  • 11 uur geleden
  • 9 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Leesontwikkeling stimuleren door buiten te spelen

  • 1 week geleden
  • 5 minuten lezen