Waar ben je naar opzoek?

We hebben een nieuw huisdier!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
We hebben een nieuw huisdier!

Deze zomer kondigde ik al gezinsuitbreiding aan bij Love2BeMama. We waren overstag gegaan en we hebben er twee konijnen bij. De verzorging van de konijnen gaat prima en de kinderen kijken er nog steeds naar om. Het verschonen van het hok komt alleen wel op papa en mama neer maar daar waren we van te voren op voorbereid. Ik wist immers hoe het bij ons vroeger thuis ging…

Nog even geen hond!

Ondanks de twee lieve konijnen blijven de kinderen ook nog vragen om een hond. Volgend jaar gaan we verhuizen en zou een hond prima in ons huis passen. Ook zijn de kinderen dan wat ouder en zou het de perfecte leeftijd zijn. Maar toch twijfelen we nog. Want als ik ‘s morgens buurtgenoten in het donker en de kou zie wandelen met hun hond, ben ik blij dat ik warm binnen kan blijven.

Babydraakje Torch

We zijn er nog niet uit! Maar de huisdieren blijven wel ons huis betreden… zo hebben we vorige week een nieuw huisdier gekregen. Hij heet Torch en het is… een babydraakje! De verzameling FurRealFriends is weer uitgebreid. Torch het vuurspuwende draakje is heel lief en zacht. Het voordeel van dit huisdier is dat hij elektronisch is en ook gewoon in de kast gezet kan worden als ze even geen zin hebben in de verzorging van een dier. Maar Torch gaat tot nu toe overal mee naartoe.

Torch werd met open armen ontvangen. Bedankt Sinterklaas!

torch-furrealfriends

Wie liet daar een boer?

Het Vuurspuwende Draakje reageert op je aanrakingen met meer dan 50 geluid- en bewegingscombinaties. Hij zit vol verrassingen en plezier, je weet nooit wat er zal gebeuren: hij laat een boer of spuwt vuur. Met Torch is het altijd lachen en plezier!

Net echt!

Inmiddels hebben wel al heel wat FurRealFriends huisdieren. Doordat ze interactief zijn kunnen kinderen er uren mee spelen. De dieren van FurRealFriends vind ik heel leuk en ze blijven ermee spelen. Bij dochterlief staat Starlily ook nog steeds hoog op het lijstje…

furrealfriends-torch
Welkom Torch!

Dit product hebben wij gekregen. Deze blog bevat affiliatie links.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
  • Kirsten zei

    Als Lenne wat ouder is, zal ik dit ook één van de FurRealFriends voor haar kopen denk ik. Het lijkt me echt heel tof om je dier te kunnen verzorgen en Lenne is echt een zorgzaam type als ik zie hoe ze nu met haar poppen omgaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen