Waar ben je naar opzoek?

Wat is de ideale hoekbank voor gezinnen?

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wat is de ideale hoekbank voor gezinnen?

Ons eerste huis kochten wij 11 jaar geleden. Daar hebben we 11 jaar met heel veel plezier in gewoond en hier liggen ook de wortels van ons gezin. Toen er een stuk grond op een unieke locatie op ons pad kwam, hebben wij geen moment getwijfeld. Deze kavel lag wel in dezelfde de woonwijk maar aan de rand met water grenzend aan de tuin en een uitzicht op het platteland. De knoop was snel doorgehakt; we gaan verhuizen! Het kopen van de kavel tot de verhuizing heeft 4,5 jaar geduurd maar het was het wachten waard. Het leukste vond ik het uitzoeken van alles en het inrichten van het huis.

Nieuwe meubels uitzoeken

Toen we nog in ons oude huis woonde waren vele meubels aan vervanging toe. We hebben ervoor gekozen om te wachten met het aanschaffen van nieuwe meubels, tot we zouden verhuizen. Meubels en jonge kinderen is niet echt een goede combinatie. De meubels die we in ons oude huis waren hadden we er vooral op uitgezocht dat het degelijken kidsproof moest zijn. Zelf vond ik het wel wat saai en in ons nieuwe huis ben ik dan ook los gegaan op een kleurrijke inrichting. Inmiddels hadden we geen baby’s en peuters meer waar ik rekening mee moest houden. Ik kon nu meubels uitzoeken die ik echt zelf mooi vond!

Waarom kies je voor een hoekbank?

Zowel in ons oude huis als in ons nieuwe huis hadden wij een hoekbank. Een hoekbank vind ik echt ideaal en heel gezellig! Je kan er veel mensen op kwijt en het vult de kamer. In ons nieuwe huis hadden we wat meer ruimte en viel ik meteen voor een enorme hoekbank. Het is echt een ‘hangbank’ waar je heerlijk op kan liggen en chillen. Deze bank staat dan ook bij de open haard. We kunnen er met het hele gezin op liggen! Mijn man twijfelde eerst over deze hoekbank maar ik ben zo blij met de keuze die we hebben gemaakt. Maar waarom is een hoekbank nou zo fijn?

 1. Hoekbanken zijn comfortabel!
 2. Een hoekbank neemt wel veel ruimte in maar je maakt wel optimaal gebruik van de ruimte en misschien heb je niet eens extra meubels nodig.
 3. Je kunt er heerlijk op chillen. Ik zit heel graag op de hoekbank. In de winter maken we er meer gebruik van dan in de zomer, maar dat komt ook doordat deze bij de open haard staat en we in de zomer meer gebruik maken van de bar en de tuin.
 4. Je kunt er met veel mensen op zitten. Zeker met een groot gezin is een hoekbank heel fijn.
 5. Tevens ideaal voor gezinnen met tieners en pubers; op een hoekbank kunnen ze heerlijk onderuit liggen hangen en chillen. Zo hebben ze toch hun eigen plek maar zijn ze wel bij je.

Dit is de perfecte bank voor gezinnen!

Ik zou altijd weer voor een hoekbank gaan. Zeker omdat in onze ruimte een ander soort bank weg zou vallen. Je leest wel; ik vind een hoekbank heerlijk én ideaal. Dit zou ik ook aanraden aan gezinnen die op zoek zijn naar een andere bank. Zijn jullie nou zo’n gezin die op zoek is naar een andere bank? Ga dan zeker even kijken bij Pronto Wonen: een gezellige woonwinkel waar iedereen kan slagen. En zeker voor een hoekbank!

 

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 37 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 13, 12 en 9 jaar. Wij wonen sinds 1,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

 • 1 week geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

 • 1 week geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

 • 3 maanden geleden
 • 1 minuut lezen