Waar ben je naar opzoek?

Vraag hulp bij kopen van een huis

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vraag hulp bij kopen van een huis

Als je een huis gaat kopen komt er veel op je af. Zoveel dat je hoofd ervan kan gaan tollen. Waar begin je en hoe zet je de volgende stap voor het kopen van een huis? Wij hebben twee keer een huis gekocht (en één keer verkocht) dus ik weet er alles van. Je moet nadenken over waar je wil gaan wonen, wat je budget is, hoeveel je kan lenen en wie je gaat helpen bij het kopen van een huis. Vraag hulp bij kopen van een huis en om je wegwijs te maken heb ik deze blog voor je geschreven!

Een huis kopen? Vraag hulp!

Een huis kopen doe je niet zomaar even. Daar denk je goed over na want het is best wel een investering. Je wil ook een goed advies krijgen. Misschien heb je in je naaste omgeving iemand die alles weet van het kopen van een huis en jou daarin kan adviseren, maar wanneer je dat niet hebt is het raadzaam om hypotheekadvies te verkrijgen via een hypotheekadviseur. Wij hadden iemand in onze omgeving die ons hierbij heeft geholpen maar ik heb al van meerdere vrienden en kennissen gehoord dat ze veel baat hebben gehad bij een onafhankelijke hypotheekadviseur. 

Persoonlijk onafhankelijk advies op maat

Een hypotheekadviseur via HypotheekAdvies.nl helpt jou met je zoektocht naar het perfecte huis. Het voordeel is dat ze onafhankelijk zijn dus jou het allerbeste advies kunnen geven. Het is niet een partij die werkt voor een bank om jou een hypotheek aan te smeren en daar zelf beter van te worden. Ze zijn er in jouw belang! Jij huurt ze in voor jouw persoonlijke advies. 

Het zoeken naar het perfecte huis is een traject wat best lang kan duren. Je moet er vooral de tijd voor nemen. Bij HypotheekAdvies.nl zoek jij de hypotheekadviseur die het beste bij jou en je wensen past. Maar het kan natuurlijk zijn dat de match achteraf niet goed blijkt te zijn. Dan heb je de keuze uit nog drie nieuwe adviseurs die jou verder kunnen helpen waar je bent gebleven. 

Lees ook: 7 tips zo maak je snel en grondig je badkamer schoon

Kost je geen vrije dagen

Bij het vinden van de juiste hypotheekadviseur via HypotheekAdvies.nl, kun je allemaal filters instellen zodat jij je persoonlijke klik kunt vinden. Het is eigenlijk net een webwinkel waar je jouw gewenste product kan vinden. Je hoeft hiervoor geen vrije dagen op te nemen maar binnen een paar minuten kun jij al de juiste persoon hebben gevonden. 

Overal een antwoord op

Er zijn zoveel mogelijkheden wanneer jij een huis wil kopen: verschillende hypotheekvormen, koop je nieuwbouw of bestaande bouw, kun je een hypotheek afsluiten met studieschuld, wat zijn de mogelijkheden voor een startershypotheek en hoe zit het met de Nationale Hypotheek garantie? Ook hierin kan je hypotheekadviseur jou het beste advies geven. Ik weet zeker dat je met een goed gevoel naar huis gaat en de beste beslissing kan maken voor jou en je gezin. 

Dit is een gesponsorde blogpost | Photo by David McBee from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 37 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 13, 12 en 9 jaar. Wij wonen sinds 1,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 6 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen