Waar ben je naar opzoek?

Voorkomen dat je er uitgeput uit ziet: 5 tips

2 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
Voorkomen dat je er uitgeput uit ziet: 5 tips

Soms hebben we het zwaar te verduren. Het is lastig om alle balletjes hoog te houden voor zowel ons gezien, privéleven en natuurlijk ons werk. Het is dan ook niet gek dat we af en toe uitgeput zijn en er ook uitgeput uitzien. Gelukkig zijn er verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je er minder moe uit zal zien. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke behandeling van de producten van La Roche Posay. Voorkomen dat je er uitgeput uit ziet? We zetten de beste tips voor je op een rijtje. 

De juiste voeding

Voorkomen dat je er uitgeput uit ziet? Eet en drink gezond. Een doffe, bleke huid wordt door je omgeving vaak aangezien als symptoom voor vermoeidheid. Drink daarom veel water om je huid te voeden en juist niet te veel koffie of alcohol, die bekend staan om hun uitdrogende werking. Ook het eten van de juiste vetten en vitamines zorgt voor een stralende frisse huid. Ongezonde vetten zorgen daarentegen voor oneffenheden en een onverzorgde gezicht uitstraling. 

Make-up time

Gelukkig hebben wij als vrouwen nog talloze mogelijkheden om wallen en onzuiverheden te verbergen. Een juiste foundation doet al wonderen voor jouw huid. Kies alleen wel de juist make-up. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende contrasten in lichte tinten en donkere tinten. Wanneer we er uitgeput uitzien, kan een lichte oogschaduw namelijk al wonderen doen. 

Je haar wassen met Shampoo Bars: 3 redenen

Sinds de komst van COVID-19 is er al veel veranderd in ons leven. En niet alleen in ons leven maar ook in de hele wereld. Het zijn tijden die je misschien over wil slaan maar voor mij is het ook…

  • Love2BeMama

Verbeteren van de huidverzorging

Gebruik de juiste dagcrème en gebruik huidvriendelijke make-up. Heb je bijvoorbeeld last van wallen? Masseer dan regelmatig zachtjes de huid onder je ogen. Doe dit van binnen naar je buitenste ooghoeken, zodat je overtollig vocht via de lymfeklieren afvoert. 

Lipstick

Om ervoor te zorgen dat de aandacht van jouw wallen tegen wordt gegaan, is het goed om ergens anders de aandacht op te leggen. Knal bijvoorbeeld met je lippen door middel van een opvallende lipstick, bij voorkeur een die je tanden witter doet lijken.

Welke anticonceptie helpt tegen acne?

Acne wordt in de volksmond ook wel ‘jeugdpuistjes’ genoemd. Echter is het zo dat een enkele volwassenen nog last heeft van acne. Hierbij ontstaan er met talg gevulde bultjes op het gezicht, de armen en rug. Als deze ontsteken, dan…

  • Denise Meijer

Verwen jezelf: voorkomen dat je er uitgeput uit ziet

Soms kan het zijn dat zo’n uitgeputte uitstraling van langere duur is. Beter kun je voorkomen dat je er uitgeput uit ziet. Het is goed om dan eens naar een specialist te gaan. Hij of zij kan jouw de beste tips geven, zoals het gebruiken van de juiste producten van La Roche Posay Effaclar, en zorgt voor een perfecte behandeling van de huid. Daarnaast is het ook even een momentje waar je heerlijk tot rust kan komen en jezelf kan laten verwennen. Iets wat je meer dan verdiend hebt!

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen