Waar ben je naar opzoek?

Video: een dagje weg met oude oma

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Video: een dagje weg met oude oma

Eigenlijk zou er vandaag een weekvlog online moeten komen maar omdat ik mijn YouTube kanaal én weekvlog op 1 januari heb gelanceerd, komt de volgende weekvlog pas volgende week online. Natuurlijk wordt deze dag wel ingevuld en wel met een extra video. 

Voor de Kerstvakantie gingen we een dagje weg met oude oma. Een dagje op stap met jong en oud en iedereen heeft genoten. Dit is tevens een erg leuke tip voor gezinnen om heen te gaan. Het adres van de Orchideeënhoeve staat in de beschrijving op YouTube.

Veel kijkplezier!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Hoeveel cadeaus kan ik mijn kinderen geven voor Sinterklaas?

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

29 toffe cadeaus voor jongens vanaf 6 jaar

  • 1 week geleden
  • 5 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

COVID-19 en zwangerschap: Waar moet je rekening mee houden?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen