Waar ben je naar opzoek?

Video: een dagje weg met oude oma

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Video: een dagje weg met oude oma

Eigenlijk zou er vandaag een weekvlog online moeten komen maar omdat ik mijn YouTube kanaal én weekvlog op 1 januari heb gelanceerd, komt de volgende weekvlog pas volgende week online. Natuurlijk wordt deze dag wel ingevuld en wel met een extra video. 

Voor de Kerstvakantie gingen we een dagje weg met oude oma. Een dagje op stap met jong en oud en iedereen heeft genoten. Dit is tevens een erg leuke tip voor gezinnen om heen te gaan. Het adres van de Orchideeënhoeve staat in de beschrijving op YouTube.

Veel kijkplezier!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 2 dagen geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 3 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Zomerse activiteiten

Waarom de zomer zoveel beter is nu kinderen ouder zijn

  • 6 dagen geleden
  • 6 minuten lezen