Waar ben je naar opzoek?

Vader noemt zoon ‘Feyenoord’

1 minuut lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
Vader noemt zoon ‘Feyenoord’

Op QMUSIC was vandaag een bijzondere gast aan het woord in de show van Mattie & Marieke. Die hard Feyenoordfan Mikey Wilson vertelde in de live-uitzending van Mattie & Marieke dat hij zijn zoon een bijzondere naam heeft gegeven. Om ervoor te zorgen dat zijn zoon ook echt die naam kreeg, moest zijn vrouw bevallen in België.

Feyenoord fan

Zijn zoon heet namelijk Brian Feyenoord. Een opmerkelijke naam en in Nederland mag die naam niet gegeven worden. In België wel vertelt vader Mikey. Daarom moest zijn vrouw ook gaan bevallen in België. Of dat haar keus was komt uit het verhaal niet helemaal naar voren. Duidelijk was wel dat vader dat wilde!

Geen foutje!

De naam was een bewuste keuze. Vader Mikey: “Toen mijn oudste zoon geboren werd, speelde Leonardo bij Feyenoord. Veel gasten, die ik ken, gaven hun zoon de naam Leonardo. En wat gebeurt er nou? Die ‘knoepert’ gaat in no time in 020 spelen.”

Vader Mikey: “Dat gaat mij niet gebeuren…”. Vandaar dat zijn zoon de opmerkelijke naam Brian Feyenoord kreeg.

Middelvinger-jongetje

Brian Feyenoord doet zijn naam wel eer aan; fan in hart en nieren. Waarschijnlijk kent heel Nederland Brian Feyenoord wel van gezicht. Hij is het ‘bekende middelvinger jongetje’.


Dit worden de populairste babynamen 2020

Een naam kiezen voor je kindje doe je niet zomaar even. Hij of zij moet daar zijn hele leven lang mee doen. Je vergelijkt namen met elkaar, je hebt associaties bij namen en misschien wil je wel vernoemen maar wel…

  • Linda Bosscher

Bron: QMUSIC

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen