Waar ben je naar opzoek?

Trouwen in een jurk van 30 euro. Het kan!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Trouwen in een jurk van 30 euro. Het kan!

Ik hoor vaak om mij heen dat men wel graag wil trouwen maarja… het is zo duur. Ik vind dat je het zo duur kunt maken als je zelf wil. Als je écht graag wil trouwen dan kan dat met weinig budget. Toen mijn zusje ging trouwen hadden ze ook weinig geld. We waren ceremoniemeesters en konden ervoor zorgen dat hun bruiloft betaalbaar was. En daarmee bedoel ik ook echt betaalbaar. Met wel een geweldig feest en bruidskleding voor hem en haar. 

Prinses

Ik snap heel goed dat veel vrouwen zich op dé dag van hun leven een prinses willen voelen. Ik vond het toch wel het leukste om mijn trouwjurk uit te zoeken. En tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van mijn jurk. Mijn jurk was niet de duurste. Hij was wel duur, maar het kon nog duurder…

Trouwjurk

Goedkope trouwjurk

Ik snap best dat ‘de jurk’ een obstakel kan zijn als je low budget wil trouwen. Textielketen Zeeman snapt dat ook. En daarom maakten ze deze week bekend dat ze met een trouwjurk komen die maar 30 euro kost. Om precies te zijn 29,99 euro.

De trouwjurk heeft een top van decoratief kant met een onzichtbare ritssluiting op de rug. De rok is in vier lagen opgebouwd; een laag glanzend satijn en drie lagen tule. Dit zorgt voor extra volume. Door de plooien in de rok wordt de jurk extra vrouwelijk. De stoffen die ze gekozen hebben zijn niet duur maar zien er wel prachtig uit.

Wees er snel bij

Vanaf gisten is de trouwjurk bij Zeeman te koop. Je moet er wel snel bij zijn want ze gaan als warme broodjes over de toonbank. Ze worden verkocht in de maten 38 tot 44. Ik moet zeggen dat ik het een stijlvolle trouwjurk vind. Als dit je smaak is en je wil niet veel geld uitgeven aan een jurk dan is dit je kans.

Ze verkopen zelfs bijpassende lingerie en accessoires. Ook spotgoedkoop!

Wat vind jij van de jurk?

Goedkope trouwjurk Zeeman

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Verloofd zei

  Was een slimme actie van de Zeeman. Volgens mij was die jurk binnen een dag uitverkocht. 🙂
  En inderdaad, een stijlvolle jurk is het zeker!
  Groetjes,
  Jasmine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over baby’s en opvoeden

Wanneer kan een baby zitten: Zelfstandig en in de wipstoel

 • 58 minuten geleden
 • 4 minuten lezen
Tieners & Pubers

Puber gedrag straffen: hoe kun je dit het beste doen?

 • 4 uur geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

3 jaar kleuteren: naar groep 3 of liever niet?

 • 7 uur geleden
 • 2 minuten lezen