Waar ben je naar opzoek?

Trouwen als je zwanger bent

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Trouwen als je zwanger bent

Trouwen als je zwanger bent is helemaal niet raar. Ik zou er zelf de keus niet aan geven maar dat is puur omdat ik dit echt een moment voor ons twee vond. Maar soms kom je natuurlijk in een situatie dat het niet anders kan of plan je dit bewust zo. Alles is goed en ieder doet het op zijn eigen manier. Maar als je gaat trouwen wanneer je zwanger bent moet je wel weer aan andere dingen denken dan wanneer je niet zwanger bent.

Denk je aan de volgende dingen?

Wanneer je gaat trouwen als je zwanger bent is het goed om over de volgende dingen na te denken:

De erkenning van je kind als je gaat trouwen

Wanneer de ouders getrouwd zijn op het moment dat het kindje geboren wordt is het allemaal een stuk makkelijker maar wanneer je ongehuwd bent op het moment van de geboorte dan moet er wel een erkenning plaatsvinden (indien gewenst).

Met je dikke buik in een jurk

Je lichaam veranderd wanneer je zwanger bent. Je wordt misschien voller, je borsten groeien, je voeten kunnen zelfs een beetje groter zijn. Houd daar rekening mee wanneer je een jurk uit gaat zoeken en kijk ook verder dan alleen het uitzoeken: hoe zou het staan op de dag zelf? Op www.weddings.nl vind je voldoende inspiratie voor zwangere bruidjes.

Het menu

Als je zwanger bent mag je veel dingen niet eten. Het is handig om dat mee te nemen in het menu voor op je trouwdag. Zoek wat dingen uit die jij wel mag eten en waar je net zoveel van kunt genieten. En heb je ook gedacht aan alcoholvrije consumpties?

Het is vooral super leuk om te trouwen, ook als je zwanger bent! Maar denk wel goed over bepaalde dingen na zodat je niet voor een verrassing komt te staan. Geniet van je bruiloft, van je kindje en straks ook van de bevalling!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

  • 20 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Feestje

Prinsessen kinderfeestje: de gids voor het perfecte feestje

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Populaire babynamen 2022: dit zijn de trends!

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen