Waar ben je naar opzoek?

Top 5 Musthave schoolartikelen voor het Voorgezet Onderwijs (om niet te vergeten!)

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Top 5 Musthave schoolartikelen voor het Voorgezet Onderwijs (om niet te vergeten!)

De eerste scholen zijn alweer begonnen en de laatste scholen hebben nog een weekje vakantie. Dat betekend dat schoolgaand Nederland vanaf begin september allemaal weer in de schoolbanken zit. Ik vind het heerlijk dat de kinderen weer naar school gaan.  Gisteren ben ik begonnen met het aanschaffen van spullen die we voor komend schooljaar weer nodig hebben. Maar veel meer dan een rugtas, gymtas en broodtrommel hoef ik nog niet aan te schaffen voor mijn kids. Wanneer ze naar het Voorgezet Onderwijs gaan wordt dit wel anders. 

Wist je dat HEMA het grootste assortiment schoolspullen heeft? En tot 9 september 2018 kun je je slag slaan met de actie 2+1 gratis Ordners. 

 

Ik deel in deze blog mijn top 5 Musthave schoolartikelen voor het Voorgezet Onderwijs voor het komende schooljaar!

1. Een goede grafische rekenmachine is het halve werk

Een grafische rekenmachine van Casio met een kleuren beeldscherm en een hoge beeldresolutie. De rekenmachine geeft de mogelijkheid om grafische data analyses te maken in 3D. De rekenmachine heeft een geheugen van 16MB en het beeldscherm is voorzien van een harde beschermingsdeksel. Bij de rekenmachine is een USB- en verbindingskabel, vier AAA-alkaline batterijen (niet oplaadbaar) en een snelstartgids inbegrepen.

2. Een toffe rugtas

Bij de HEMA verkopen ze op dit moment echt hele toffe rugtassen van onder andere het merk Blond, Pip of O’Neill. Echt super leuk!

3. Goede pennen

Toen ik op het Voorgezet Onderwijs zat spaarde ik pennen en accentueerstiften. Ik kon er niet genoeg hebben. Bij de HEMA was ik toen de grootste klant en nog steeds hebben ze toffe fineliners, accentueerstiften en pennen.

4. Kaftpapier

Urenlang boeken kaften. Ik heb het ook gedaan en veel ouders en kinderen zitten nu in dat schuitje. Gelukkig hebben ze bij de HEMA vrolijk kaftpapier. Succes met het boeken kaften!

5. Een toffe agenda

Natuurlijk niet te vergeten; een agenda. Dit was voor mij altijd het hoogtepunt van het nieuwe schooljaar om een nieuwe agenda uit te zoeken. Mijn agenda was niet alleen een agenda maar ook een dagboek. Toen wij gingen verhuizen heb ik mijn agenda’s teruggevonden en het was zo leuk om dat allemaal terug te lezen!

HEMA heeft alle Musthaves voor komend schooljaar op een rijtje gezet zodat je niks gaat vergeten. Ook kun je hun checklist gebruiken om goed georganiseerd aan het nieuwe schooljaar te beginnen. Succes!

In deze blog staan affiliatie links.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 37 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 13, 12 en 9 jaar. Wij wonen sinds 1,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties
  • Lydia zei

    Als docent natuurkunde zou ik toch aanraden om een (grafische) rekenmachine van Texas Instruments aan te schaffen! Deze wordt veel meer gebruikt, zeker door docenten. Hierdoor is het voor de docenten ook makkelijker te helpen met het gebruik van de rekenmachine. Daarnaast mag de grafische rekenmachine alleen maar bij wiskunde tijdens de toetsen gebruikt worden (tijdens de school examens, de zogenaamde SE-toetsen). Voor alle andere vakken waarbij gerekend moet worden en een rekenmachine is toegestaan, moet een normale rekenmachine gebruikt worden! Die van Texas Instruments werkt op dezelfde manier als de grafische versie, heeft alleen minder opties. Scheelt een hoop verwarring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 2 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 4 maanden geleden
  • 1 minuut lezen