Waar ben je naar opzoek?

De tofste zonnebrillen voor een goede prijs!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De tofste zonnebrillen voor een goede prijs!

Ik stap de deur niet uit zonder zonnebril. Of het nou bewolkt is of heel erg zonnig: die zonnebril gaat mee. Al is het maar een beetje ‘licht’ buiten dan heb ik al een zonnebril op. Ik kan niet heel erg goed tegen licht waardoor ik altijd met mijn ogen moet knijpen en daar weer hoofdpijn van krijg. Een zonnebril is dus, wat voor weer het ook is, een uitkomst voor mij.

Gelukkig ben ik gek op zonnebrillen. Het liefst opvallende brillen in toffe kleurtjes en modellen. Ik heb zo mijn favoriete merken. PRADA en Ray-Ban zijn momenteel favoriet. Ik heb dan ook een grote collectie waar ik jaarlijks weer wat aan toevoeg. Ik hou van grote monturen. Deze zomer ben ik ook weer geslaagd met twee toffe modelletjes.

Deze heb ik geregen van Smartbuyglasses. Zij hebben het grootste aanbod, de beste service en de scherpste prijzen. Als je een nieuwe zonnebril zoekt zou ik hier zeker gaan kijken. Ik weet zeker dat je slaagt én dat voor de beste prijs.

Dit is mijn nieuwste PRADA bril. Ik vind de groene kleur prachtig, staat mooi bij mijn haar, en de bril heeft gouden pootjes. Mooie combinatie!

Wat ik zo leuk vind aan de Ray-Ban zonnebrillen zijn de gekleurde glazen en ze zitten en staan altijd goed!

Ben jij op zoek naar een toffe, goede en betaalbare zonnebril voor deze zomer? Bekijk vooral de Trend Gids van 2017: wat is er deze zomer in? En bestel direct online je bril.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen