Waar ben je naar opzoek?

Tip: Speelgoed waar je wat van leert (+ winactie)

4 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Tip: Speelgoed waar je wat van leert (+ winactie)


Waar ik, als moeder, gek op ben is speelgoed waar mijn kinderen zichtbaar van genieten als ze ermee spelen. Als het kind dan ook nog eens een achterliggende educatieve insteek heeft krijgt deze van mij helemaal een dikke bonus. Aan speelgoed met een educatieve insteek link je niet meteen de speelgoedauto’s van HotWheels. Maar wist je dat het spelen met speelgoedautootjes juist heel goed is voor de ontwikkeling?

Inmiddels weten we wel dat kinderen (en zeker jongens) het beste leren door te spelen, te bewegen en actief bezig te zijn. Het is niet voor niets dat SIRE een hele campagne heeft gewijd aan het onder de aandacht brengen van deze wetenschap. Uitdaging speelt hierbij een belangrijke rol. Het is tenslotte niet voor niets dat harder, hoger, sneller en vaak ook viezer bijna allemaal synoniemen zijn voor het gemiddelde kind.

Spelend leren met plezier

Maar waar vind je dan speelgoed wat de kindergeest zo zal prikkelen dat het niet snel achterin de kast zal belanden omdat ze er al snel mee uitgespeeld zijn? Speelgoed wat de jonge kinderhersentjes hun werk laat doen én er ook nog eens zorgt voor plezier, wat zeker een belangrijke eigenschap is van een gemiddeld stuk speelgoed?

Speelgoedautootjes. Wat doe je daarmee?

Ik had het net dus al over speelgoedautootjes. HotWheels om precies te zijn. Menig moeder slaakt een diepe zucht wanneer haar kind weer eens met een aanvulling voor zijn autootjesverzameling aan komt zetten. Want wat moeten ze daar toch mee? Die autootjes zijn toch alleen maar goed om mee te racen, gooien en scheuren?

‘Uitdaging aanvaard’, zo moest HotWheels gedacht hebben… En dat is wat ze doen. Het welbekende speelgoedautomerk zal ons ouders wel even uitleggen en laten zien dat er veel meer zich achter zo’n simpel raceautootjes dan wij denken. Iets wat het merk eigenlijk al jarenlang bewijst door zijn grote groep aan trouwe verzamelaars én de toenemende groep enthousiaste kinderen die dolgraag aan de slag gaan met het bouwen van talloze racebanen met de verschillende uitbreidingssets die allemaal op- en bij elkaar passen. Kortom: veel plezier alom, dat is wel duidelijk. 

Maar HotWheels is meer dan ‘alleen leuk’. Ze zijn ook nog eens educatief. En dat wilde deze moeder samen met haar zoon wel eens zelf uitproberen.

Speelgoed waar je wat van leert

Voor mama een uitdaging…

Wij gingen aan de slag met de HotWheels Track Builder Epic Challenge 3 in 1.

Het pakket bevat alles wat je je maar kan bedenken: een baan, een stuntbouwset en drie wedstrijden die je kunt spelen. Een perfecte baan om de volgende punten te testen: plezier en uitdaging die waardevol bijdragen aan de ontwikkeling.

En mama doet mee! Terwijl ik het echt ‘vreselijk’ vind om met mijn kinderen te spelen. Ik ben niet zo’n mama want ik kan mijn concentratie er totaal niet bijhouden. Ik onderneem liever actieve dingen met ze…

Een hele uitdaging dus voor mij als mama! Zal ik er ook wat van leren?

Terwijl ik mijzelf op de set stort, samen met mijn zoon, kom ik er al snel achter dat het in elkaar zetten van zo’n baan niet gemakkelijk is. Lastig voor mij want ik ben constructief niet sterk. Ik ‘zie’ de connecties niet. Delen moeten op elkaar aansluiten en het is de bedoeling dat alles zo groot mogelijk wordt want alle auto’s moeten zo snel mogelijk over de 2.60 meter langer baan scheuren…

Probleemoplossend en creatief denken

Gelukkig is daar zoon to the rescue! We gaan herbouwen en een oplossing bedenken om de fout in ons systeem op te lossen. Probleemoplossend en creatief denken dus. Zeker omdat de baan op verschillende manieren gebouwd kan worden. Ondanks dat ik spelen met mijn kinderen heel slecht kan vind ik dit stiekem wel super leuk om dit samen te doen. En ik zie dat mijn zoon er ook zichtbaar van geniet…

Het feit dat je ook met elkaar een wedstrijd kan doen zorgt voor een gezonde dosis competitiviteit tussen moeder en zoon. Het is spannend, gezellig en uiteindelijk ook goed om je kind wat sportiviteit in het spel bij te brengen. Je kan tenslotte niet altijd winnen… Met je ‘skills’ kun je wel proberen om je volgende ronde te verbeteren en alsnog te winnen.

Speelgoed waar je wat van leert!

Dat verbeteren is weer goed voor het zelfvertrouwen. Wat je ervoor terugkrijgt? Een stralend gezicht als het autootje na een spannende looping, op vier wielen landt. Zichtbaar bewijs dat het zelfvertrouwen groeit.

Er kan op verschillende manieren gespeeld worden, geen enkel spel is hetzelfde en er wordt daadwerkelijk een beroep gedaan op het altijd ijverige kinderbrein. Dat zorgt ervoor dat HotWheels dus niet alleen leuk is maar kinderen er ook écht wat van kunnen leren. Vanaf nu van mijn kant geen diepe zucht meer als zoonlief zijn collectie verder heeft uitgebreid met een aanvulling… In plaats daarvan een moeder die er even bij gaat zitten om te kijken of ze zelf ook sprongen maakt in haar probleemoplossend en creatief denkvermogen. Heb ik meteen even een momentje samen met hem! 

We blijven oefenen met HotWheels… wie had dat gedacht?

Speelgoed waar je wat van leert

Winactie!

Deze witactie is verlopen. De winnaar is… Sonja Hubregtse.
Veel plezier met je pakket!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Tessa zei

  Dat zou super gaaf zijn voor de oudste. Hij vroeg laatst in de winkel of hij zo’n baan mocht.

 • Deborah Posthuma zei

  Lijkt me superleuk voor mijn kleine autogek.

 • Inger zei

  Wauw!!! Mijn jongste zoon, Max van 5 jaar, is een megafan van Hot Wheels. Over een parkeerterrein lopen is voor hem een feestje, want dan kan hij mooie auto’s bekijken. In huis zijn de Hot Wheels zijn favoriet en kan hij er uren mee spelen. Nieuwe auto’s worden altijd ‘s avonds naast zijn bed geparkeerd :-).

 • Els Timmers zei

  Mijn kleine mannen zijn dol op HotWheels en het leuke is dat je maar kunt blijven uitbreiden. Deze kurkentrekker gaat zeker een schot in de roos worden!

 • Marloes zei

  Ik vind dit zo’n leuke actie! Ik zou heel blij zijn met deze HotWheels set.

 • Lineke zei

  Wat een toffe winactie. Mijn zoontje staat voor de televisie te springen als de reclame voor de kurkentrekker voorbij komt. Dus dat zou een schot in de roos zijn!

 • Ipie Oudshoorn zei

  Wat een geweldige actie! En bedankt voor je gedeelde verhaal. Nooit eerder bij stil gestaan dat HotWheels eigenlijk heel leerzaam zijn! Ik maak dan ook graag kans op deze prachtige set.

 • Ilse Plucker zei

  Super leuk! Ik denk dat mijn zoontje (en man ) hier veel plezier aan zullen beleven

 • Robinia zei

  Oh ik zou deze set heel graag willen winnen voor mijn zoontje van 4 die helemaal wild wordt van alle reclames van hot wheels. Maaam deze wil ik hebben! Dan kan hij lekker met zijn grote zus binnen spelen nu de donkere dagen er weer aankomen (echte buiten kinderen)

 • Jorien de Brouwer zei

  Heel graag voor onze zoon Gijs van 5 (die gek is op Hakwiels zoals hij het altijd uitspreekt) en zijn broertje Pim van 2 (die nu natuurlijk precies hetzelfde doet)

 • Yvonne zei

  Wat zou dit fantastisch zijn voor mijn dochters! Speelgoed kan voor hen niet uitdagend genoeg en de jongste is al van jongs af aan gek op auto’s en dergelijke.

 • Nicky zei

  Leuk zeg! Uren speelplezier hiermee lijkt mij 🙂

 • Emmy zei

  Zo herkenbaar! Hier 2 hele ondernemende mannen die met constructie meer hebben dan mama .

  Na het lezen van deze blog, denk ik misschien wel dat hotweels deze mama nog wat kan leren met deze set. Dus doe ik een poging en wie weet… Speel ik binnenkort ook wel eens met de kinderen samen

 • cobi zei

  Wat leuk dit gaat mijn zoon echt geweldig vinden!

 • Diny Frijters zei

  Ik doe heel graag mee want ik vind dit zo’n leuk speelgoed!

 • Loes zei

  Ik zou deze set heel graag willen winnen voor mijn jongens!
  Ik ben ook zo’n moeder die niet graag samen speelt met de kinderen. Maar deze uitdaging durf ik aan!!

 • Josita zei

  Oh super leuk. Emre is helemaal weg van racen en ik ben net zo’n mama die ook niet goed kan spelen met dr kinderen . Een zien of dat het bij het bouwen van deze baan wel gaat lukken . Emre zou er heel blij van worden!

 • Ruud zei

  Dit is echt iets voor mijn zoontje (en voor mij!). Samen met pappa lekker ‘knommelen’!

 • greet seys zei

  Waw, ik Waag heel graag mijn Kans voor onze 3 jarige autofraek. Ik duim alvast en mss wordt hij dankzij jullie wel verrast!

 • Yvonne zei

  Lijkt me een leuke uitdaging waar we lang wat aan hebben!!

 • Harriet zei

  Leuk!! Zoonlief is dol op racebanen! En ik hou wel van een wedstrijdje! Wat is er dan leuker om samen te racen. Deze gaan we denk ik zoiezo doorgeven aan sinterklaas 😉

 • Chantal zei

  Super leuk voor onze jongens van 3 en 4

 • Doreen zei

  Heel graag voor onze zoon voor tijdens mijn medische behandeling en periode er na om mee te spelen.

 • Daisy zei

  Ow super gaaf voor mijn zoontje die is 1-1-2019 jarig

 • Aerts Ellen zei

  Heel gaaf! Wil ik wel winnen voor ons zoontje Alexander die helemaal gek is van auto’s

 • monique weber zei

  spelen was altidj leren tot men overging tot het kijken van youtube filmpjes of gamen. Heerlijk dat er toch nog echt speelgoed is om spelend te leren ik maak super graag kans op Kurkentrekken van HotWheels

 • Anja zei

  Voor mijn bonus zoon..zou hij super blij mee zijn

 • Rianne franken zei

  Super leuk
  Graag voor ons zoontje Jesse

 • Gé Geurtsen zei

  Leuk voor Sinterklaas!

 • Anke zei

  De wens van mijn zoontje van 4 zou hiermee uitkomen. Deze wil hij zo graag hebben, want zoals hij zelf zegt omdat hij nu grote broer is.

 • Jolanda Steenbergen zei

  O wauw!
  Ik zou deze set heel graag winnen voor mijn lieve stuiterballetje ☺️

 • Jessica Koning zei

  Wat een gave baan. Mijn neefjes 5 en 2 en mijn zoontje 3 zouden daar uren mee kunnen spelen. Wat leuk

 • Chantal Jansen zei

  Lijkt mij super leuk voor mijn zoon! Spelenderwijs leren is toch fantastisch?! Mijn zoon zou een gat in de lucht springen wanneer wij dit mogen winnen!

 • Mandy van de Water zei

  Oooh dat zou leuk zijn! Ons zoontje bijna 4 (dus leuk cadeau voor zijn verjaardag of Sinterklaas) is helemaal dol op auto’s. Heeft al heel wat hot wheel auto’s maar nog geen baan erbij. Dus kom maar op!

 • Sandra van Limpt zei

  Wauw dit is echt een te gekke winactie. Onze zoon heeft al een lijstje voor 5 dec en deze staat er ook op samen met andere auto’s en banen van HotWheels. Dit zou dus echt geweldig zijn als we deze zouden winnen voor hem.

 • Lisette Oldenhuizing zei

  Gets, net van plan om de hotwheels te minderen. Maar je blog maakt me enthousiast!!!! Wagen dus een kansje natuurlijk!!!

 • Lisette zei

  Ohw wauw! Dat is gaaf! Dit zou onze zoon Semm vast geweldig vinden..!! En zijn papa stiekem ook nog wel denk ik.. Semm is helemaal gek van auto’s, snelheid en alles wat daar bij komt kijken.. Dus dit zou echt een perfect cadeau zijn.. Ik ga heel hard duimen..

 • Anke van der sanden zei

  Gaaf! Mijn zoon heeft de hotwheels net ontdekt en dit zou top zijn!

 • Ramona Van Leeuwen zei

  Hier kom ik echt dolgraag voor in aanmerking, mijn zoon is helemaal auto gek, en raakt niet uitgepraat over een jongentje in zijn klas die een heleboel van hotwheels heeft , mochten wij (mijn zoon en ik) hiervoor in aanmerking komen weet ik zeker dat hij een rondje in de kamer danst, hij zou er echt erg gelukkig van worden, Ze moeten al zoveel leren, en spelend leren is toch het leukst

 • Dorris Aleven zei

  Mijn zoontje van bijna 5 zou dit helemaal geweldig vinden kan hij eindelijk racen op een echte hotweels racebaan.

 • Annemarie zei

  Jaaaaa heel graag ik zie je nou bouwen en denk dat moet ik ook eens meer gaan doen met mijn 2 grote stoere knullen en ze zijn helemaal gek op HotWheels dus dit komt zo van pas

 • Marijke de haan zei

  Wauw ja dit zou ik heel graag willen winnen voor mijn zoontjes! HotWheels blijft geweldig!

 • Suzanne zei

  Er wordt hier iedere dag met auto’s gespeeld!
  Van files tot parkeerplaatsen en op vakantie gaan.
  Hot weels, dat hebben we nog niet. Dus zou een goede aanwinst zijn.

 • Lina zei

  Jaaaaa voor m’n dochter! Er is een periode waar ze alleen met poppen speelt, maar “stiekem” wil ze heel graag de hotwheels voor d’r verjaardag!

 • Pien zei

  Oh wat gaaf! Faas 5, bijna 6) is echt fan van hotwheels en al zijn buurjongens en vriendjes ook, ze komen graag bij hem spelen! En hij is bijna jarig. Zou een fantastisch cadeau zijn!

 • Kirsten van Hoek zei

  Wow wat een supergave actie!! Onze oudste heeft niks met auto’s, met zijn hotwheels heeft hij nauwelijks gespeeld. De jongste is precies het tegenovergestelde, gek op alles met 4 wielen en vraagt bijna elke dag of hij met de hotwheels van zijn grote broer mag spelen. Dus heel hard duimen dat wij hem blij mogen maken!!

 • Vera Aarts zei

  Jaa! Voor mijn zoontje die bijna 4 jaar wordt!

 • Linda zei

  Graag! Doe mee voor mijn lieve Luc, die is gek op hot wheels! En ik op hem.

 • Joanneke zei

  Jaaaaa super leuk! Daar gaan wij heel blij van worden ✨

 • Renee zei

  Super leukcoor vader en zoon!

 • Christia zei

  Hoi! Ik doe graag mee met deze leuke winactie. Mijn zoon Micha is gek van hotweels en zal het fantastisch vinden om dit te winnen!

 • Sylvia zei

  Hahaha wat heb je dat weer leuk omschreven.

  Ik waag een kansje voor m’n zoon daan

 • Maaike van duijn zei

  Ziet er zeker uit als een uitdaging voor jong en oud. Ik ben ook niet zo’n moeder die hem zo in elkaar zou zetten, duurt wel even haha. Ik ben een boysmom, altijd auto’s om me heen. De kurkentrekker van Hot Wheels is voor mijn jongens nog onbekend. Ze zouden het zeker fantastisch vinden dus doe ik voor ze mee

 • Henriette zei

  Ik wil hem wel winnen voor in mijn klas! Of voor mijn, nu nog te jonge neefje! Maar klopt de einddatum wel? Ik lees 6 oktober…

 • Danielle zei

  Hoi Linda,
  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn zoon en dochter. Goed om samen te leren spelen!

 • Annelies Ooink zei

  Ja leuk!! Heel veel hot wheels auto’s maar geen stoere baan waar ze op kunnen rijden.. Ik duim voor mijn boys 🙂

 • Camila zei

  Ja super leuke active!!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicolas van bijna 5 die heel erg veel van auto’s houd, hij zal het geweldig vinden zo een uitdagend spel en natuurlijk leerzaam!! Wij duimen..

 • Tamara zei

  Ja!! Dat lijkt mij zo ontzettend gaaf. Ook voor mij leuk om mee te doen met mijn zoon.

 • Anniek Klaassen zei

  Gaaf voor onze oudste van 5 jaar! Een absolute (race) auto fan! Onze jongste van 2 zal dit ook geweldig vinden! We wagen een gokje

 • Anita zei

  Wat ziet dit er super tof uit! Ik weet zeker dat Mn zoontje een gat in de lucht springt als we die winnen!! Ook dochter lief gaat dit heel interssant vinden en speelt er mee als zoonlief op school zit en het zal ook het samen spelen stimuleren! Top! Wij duimen vast

 • Annelies zei

  Ja leuk, dat wil ik wel winnen voor mijn zoon!

 • Michelle Kurt zei

  Ben ik te laat? Zo niet doe ik graag mee voor mijn zoontje Selçuk! Gek alles wat wielen heeft..

 • Marjolein zei

  Helemaal leuk voor mijn zoon! Hij wil graag de baan uitbreiden van zijn hotwheels en dit zou een mooie zijn. Samen opbouwen en gezellig spelen! Dat houd hem weer wat langer van de tablet af…

  Maar hij is afgelopen zaterdag afgelopen, dan maar kijken voor de Sint…

 • Evelien zei

  Dit zou mijn ijverig lerende jongen van 7 jaar geweldig vinden. Hij vindt tegenwoordig alleen nog maar de iPad leuk om mee te spelen. Zo jammer! Deze baan is wel heel erg cool!

 • Claire zei

  Ja super leuk voor onze kanjer van 5. Hij is nu al aan het bedenken hoe hij de gaafste banen kan maken.

 • Mandy zei

  Ships!! Te laat zeker? Mijn zoontje is 6 oktober 4 geworden. Die had dit fantastisch gevonden

 • Bettine zei

  Heel graag voor mijn zoontje van 3. Hij is helemaal gek van hotwheels

 • Mirjam Bouterse zei

  Ik zou deze set erg graag willen winnen voor onze zoon. Dit omdat wij door een erg moeilijke tijd van operaties gaan, en maanden herstellen van mijzelf als moeder… de kids zijn hier helaas op veel momenten de dupe van wat ik vreselijk vind. Dit zou een onwijs gaaf cadeau voor hem zijn, om te laten zien hoe trots ik op hem ben!! Duimen dus

 • Gea bouman zei

  Heel leuk voor Mn oudste zoon van 6! Hij is wel toe aan wat vernieuwing van speelgoed en iets waarbij bij zn hersentjes mag gaan kraken.. dit zou hij super leuk vinden!

 • Louise Roos zei

  Lijkt mij een prachtig 5 dec. cadeau voor onze oudste zoon van 7, al zou onze dochter van 6 het ook stoer vinden om samen te racen. Ons grootste kind (papa) is ook echt gek op racebanen.

 • Jolande zei

  Wauw! Die zou ik wel graag willen winnen v mijn twee jongens! HotWeels is hier favoriet!

 • Sab zei

  Jaaaaa wow supergaaf hier ga ik m’n lieve boef zo blij mee maken

 • Marije zei

  Jaaaaa, m’n zoontje Kel is helemaal gek van autootjes en ik heb gemerkt dat Hot Wheels ehm… “Kel-proof” zijn. Oftewel; m’n zoontje kan ermee spelen op zijn manier (hard&lomp) zonder dat ze kapot gaan.
  Hij zou deze set dan ook helemaal te gek vinden! En ik zou helemaal genieten van hem, om hem er mee te zien spelen <3
  Dus, bij deze m’n berichtje en nu maar heeeeel hard duimen!

 • Gwenny zei

  Ik wil ook wel zo’n momentje met mijn zoontje pakken!

 • Wendy Jansen zei

  Dit lijkt me super leuk om samen met mijn zoontje te doen. Ik betrap mezelf er ook vaak op dat ik het regelmatig moeilijk vindt om samen met de kinderen te spelen. Dit lijkt me wel een super leuke uitdaging om samen met mijn zoontje te gaan ontdekken.

 • Jenifer zei

  Oh zeker leuke winactie! Met 3 jonge jongens die alleen maar met auto’s en voertuigen willen spelen is dit zeker een leuke aanwinst voor ons

 • Wendy Jansen zei

  Dit lijkt me super gaaf om samen met mijn zoontje te doen. Ik betrap mezelf er ook vaak op dat ik het moeilijk vindt om samen te spelen. En hij vindt het juist zo leuk. Dit lijkt me wel echt super leuk om samen met hem te gaan ontdekken.

 • Nancy zei

  Ziet er super leuk uit! Is heel welkom met 2 (kleine) auto/racefans in huis!

 • Melanie zei

  Zo leuk!! Mijn zoon Milan is 17 oktober jarig dus dit zou een super leuke verassing voor hem zijn. Hij wees hem gister aan in het Intertoysboek maar helaas hebben we al iets anders, duimen dus maar!

 • Chayenne zei

  Oehhhh!
  Zal mijn 8-jarige zoon leuk
  Vinden!
  Kan hij eindelijk zijn hotwheels collectie uitbreiden!

  Fingerscrossed!!

 • Andrea zei

  Oh super tof! Onze zoon kan heel moeilijk alleen spelen. Wie weet met de hotweels wel!

 • Linda zei

  Ik was laatst met ons zoontje bij Mattel Play, toen we naar de uitgang liepen moesten we uiteraard door de gift shop 😉 Ons zoontje bleef direct plakken bij de Hotwheels en was heel erg teleurgesteld dat hij geen leuke set kreeg, maar met helaas de dure maanden op komst zat het er nu even eerlijk gezegd gewoon niet aan… Maar wat zou ik hem toch zoooo ontzettend blij maken als grote auto en racefan 🙂

 • Roelie zei

  Ja leuk voor onze Max!!!

 • Judith zei

  Super gave baan om samen met mijn 2 jongens mee te spelen!

 • Gerleen Duerink zei

  Dit lijkt me super leuk voor onze stoere dochter van bijna 6 jaar! Ik doe dus graag mee met de winactie! Duimen maar!

 • Chantal S. zei

  Dat zou een geweldige prijs zijn voor mijn twee jongens!
  De oudste (7) is erg handig en creatief en houdt van actie, de jongste (over 2 weken wordt hij 3) is helemaal dol op auto’s.
  De ideale combinatie voor zo’n mooie coole Hot Wheels baan!
  Samen kunnen ze heerlijk samen spelen dus ik ga duimen

 • Saskia zei

  Super gave actie ! Deze set staat al bij onze zoon op zijn verlanglijstje; we doen graag mee!

 • Stefanie zei

  Super gaaf!! Zou graag samen met mijn zoon van bijna 6 met de Hotwheels aan de slag gaan.

 • Saskia zei

  Een super gave actie! Deze set staat al op het verlanglijstje van onze zoon; wij doen graag mee!

 • Miranda schipper zei

  Ik zou heel graag deze mooie hotwheels set winnen voor onze zoon Lars (5 jaar oud) hij heeft vorig jaar van de sint een hotwheels garage gekregen en wil heel graag een uitbreiding.

 • sylvia zei

  ooohh zo leuk deze kurkentrekker baan, we zien hem vaak op tv voorbij komen en dan roept onze Yoeri iedere keer, mama deze is zo cool die wil ik zoooo graag, dus mama gaat een poging doen voor haar stoere man!

 • Heidie van der Steeg zei

  Dit lijkt me echt een tof set voor mijn zoon. Hij heeft nog een aantal Star Wars Hot Wheels auto’s maar die liggen nu te verstoffen in een doos.
  Als hij die samen met de racebaan kan gebruiken, dan zal er weer volop mee gespeeld worden.
  Ik ben ook niet zo’n moeder die graag altijd samen met haar kinderen speelt en liever er op uit gaat met ze maar nu het straks weer vroeg donker is en slechter weer wordt, dan is het wel fijn als ze binnen in huis ook de nodige uitdaging kunnen vinden. Dit Hot Wheels set staat vast garant voor vele uren speelplezier.

 • Maaike van doorn zei

  Ja zou graag voor Rick winnen☺️

 • Inge zei

  Super gaaf om te winnen! Mijn zoontje is gek op autootjes en racen!!

 • Arriët Dekker-Van Horssen zei

  Dat vinden mijn mannen wel prachtig om te winnen

 • Marian Zw zei

  Echt super gaaf speelgoed, ik loot heel graag mee om mijn zoon hiermee te verrassen

 • Anneloes zei

  Dit zou ik ook heel graag doen met mijn zoontje Hij wordtbijna 6 dus zou een perfect cadeau zijn

 • Anneloes offerman zei

  Dat wil deze mama ook graag leren! en mijn zoontje wordt bijna 6 dus dit zou het perfecte cadeau zijn

 • Julia van empel-stamate zei

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje!

 • elisabeth maria martina zei

  daar gaat kleinzoon tije graag mee aan de slag

 • Will zei

  Graag doe ik mee voor mijn kleinzoon van 8 jaar.
  Hij is binnenkort jarig en dan zou het leuk zijn als ik hem dit cadeau zou geven.
  Hij gaat uit zijn dak als hij dit ziet.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Denise Frijters zei

  Onze zoon, Noud van 3 jaar en – een- beetje ziet het maar al te graag op You Tube. Keer op keer bedenk ik wel een smoesje om het niet aan te schaffen. Hij heeft immers al genoeg Race auto’s van de gele J . Maar nu ik je blog lees begint het zelfs bij mij wat te kriebelen. Ik waag dus graag een kans(je).

 • Mientje L zei

  Wauw! Daar maak ik graag kans op voor mijn bonusdochter, zij is gek op auto’s

 • Noa zei

  Super leuke set die ik samen met m’n zoon ook wel in elkaar wil zetten. Eens kijken wie er gaat winnen op de kurkentrekker!

 • A. zei

  Super wij doen mee

 • Nina zei

  WOW! Mijn zoon springt een gat in de lucht als we winnen… !! (en mams.. nou vooruit, ook! ;-)) Leuke blog!

 • Vanessa Draelants zei

  Mijn zoon is helemaal gek van zijn Hot Wheels auto’s die hij steeds krijgt rond kerst in de vorm van een zelfgemaakte kerstcalender. Hierop zou hij eindelijk zijn auto’s eens kunnen testen & laten racen!

 • Cora Reijers zei

  Oh super om met mijn kindjes samen te gaan doen. Ook ik ben niet van het meespelen thuis maar dit gaat dan wel een uitdaging worden.

 • Hille Morel zei

  Oh ja, dat zou mijn zoon super vinden. Hot wheels auto’s hebben we in overvloed en ook een lanceerbaan maar verder nog niets.

 • anja zei

  erg leuk ik doe graag mee voor dit leuke auto bouw pakket voor de kids om samen mee te bouwen en te spel

 • Sabine Hensens zei

  Dit is HET cadeau voor mijn zoontje Collin!! Dit gaat hij te gek vinden (en ik denk papa én mama stiekem ook) Ik zou heeeeeel graag een kansje willen maken zodat Sinterklaas deze voor hem mee kan nemen 😉

 • Danielle zei

  Ik doe graag mee

 • Marieke zei

  Superleuk! We doen graag mee!

 • Manouk zei

  Hier de moeder van een een bijna 5 jarig jongetje…gek op buiten spelen en ravotten. De herfst en winter komen eraan…leuk uitdagend en fantasierijk speelgoed is dan enorm welkom….heerlijk om eens iets anders te horen dan dinosaurusgeluiden. En stiekem heeft mama ook enig nostalgisch gevoel bij hot wheels…heerlijk degelijk speelgoed…dat word dus duimen!!

 • Suzanne Vredevoort zei

  Ik zou het supergraag willen winnen voor mijn zoontje! Herken me onwijs in jouw verhaal en het lijkt me heel leuk om op deze manier samen te ontdekken.
  Nooit geweten dat deze autootjes educatief waren, geeft me toch een “beter” gevoel!
  Dank voor je leuke blog

 • Willemijn Huizenga zei

  Jaaaaaaa, dit ziet er tenminste een keer Coolen degelijk uit. Niet alleen voor zoon,Ier maar zeker ook voor deze mama. Vroeger zelf uren en uren met de autootjes gespeeld en nu vliegen de auto’s van onze zoon door de kamer. Hoe gaaf is het dan om dat met deze set te kunnen doen. Het ziet er werkelijk geweldig uit en volgens mij zorgt de set wel voor uren vertier!!! Kijken nu al uit naar de heerlijke herfst en winterdagen vol auto pret

 • chen zei

  Zal mijn neefje ermee blij willen maken!

 • dennis zei

  Ik doe eigenlijk nooit mee met prijsvragen. Ik doe nu wel graag mee voor mijn zoon. Hij zou dit echt geweldig vinden om mee te spelen.

 • lizette zei

  Gave actie. Mijn zoontje is helemaal gek van bouwen en auto’s. Hij is echt een logische denker, dit is dus gemaakt voor hem. ik doe graag mee.

 • Lisa zei

  Haha dan was het spelen met speelgoedautootjes toch ergens goed voor! 🙂 Ik was er altijd gek op.

 • SophiaG zei

  Ik maak graag kans voor mijn meiden

 • Claudia zei

  Wat tof!
  Mijn neefje zou dit geweldig vinden , die is helemaal gek van auto’s!

 • Esther Hofstra zei

  Wat leuk! Had er eigenlijk nooit zo over nagedacht dat Hot Wheels ook educatief is 🙂 Doe graag voor mee voor mijn zoon!

 • melissa zei

  Leuk! Eerder stond hot wheels nog niet op het verlanglijstje van onze Jarno, maar dit jaar wel. leuk dat het ook leerzaam is. en daarnaast gewoon superleuk om alleen of met vriendjes mee te spelen.

 • Barbera zei

  Wat een super coole win actie. Mijn zoontje is gek op hot wheels en speelt er regelmatig mee. Alleen, maar ook samen met zijn vriendjes. Deze baan zou hij helemaal geweldig vinden en een welkome aanvulling zijn. Zeker nu de koudere en natte dagen er weer aankomen. Wij gaan hard duimen!

 • Esther Hendriks zei

  Gaaf, mijn vriend speelde vroeger al volop met Hotwheels en die komen nog steeds regelmatig uit de kist voor ons zoontje om mee te spelen. Het lijkt me leuk als we er zo’n nieuwe set aan toe kunnen voegen!

 • Melissa zei

  Sem (4) is helemaal gek van hotwheels en wat zou ik hem blij maken met deze baan!!!!

 • Linda Raaijmakers zei

  Hier zou ik ons zoontje Lucas echt blij mee maken. Hij is samen met zijn tweelingzus op 5 december jarig en echt dol op auto’s 😀

 • Micky Besselink zei

  Dat lijkt me een heel leuke uitdaging voor de herfstvakantie!

 • Marian Zw zei

  Echt een super toffe set! Wat een leuke prijs zeg, dat wordt hier ook vast met heel veel enthousiame ontvangen, ik loot dan ook graag mee

 • Ellen velzeboer zei

  Heel graag!!! Deze uitdaging willen papa en zoon wel aangaan!

 • Sonja Hubregtse zei

  Bas (7) is volop aan het sparen
  om genoeg Euro’s te vergaren.
  Elke keer wil hij even de speelgoedwinkel in lopen,
  Om te kijken of hij ‘m al kan kopen.
  Hij wil met de hotwheels auto’s de kurkentrekker inrijden.
  Keihard met loopings naar beneden glijden.
  Ze rijden wat af, vele kilometers.
  Volgens hem bestaat er niks beters!
  Dit pakket brengt spanning en vertier,
  Het is voor uren speelplezier.
  Daarom laat ik deze kans niet schieten,
  Hopelijk mag hij ‘snel’ van deze mooie baan gaan genieten….

 • peter van noordenne zei

  die zou mn zoon heel graag winnen super hotweel s fan

  mooi speelgoed

 • Sabine zei

  Ik ben ook constructief niet zo sterk, maar ik heb een dochter die ook heel blij zou worden van dit speelgoed.

 • Marloes zei

  Wat super leuk. Onze zoons zouden het geweldig vinden

 • Janneke Buist zei

  Wat een geweldige actie en wat zou onze zoon deze supertof vinden! Ik ding dan ook graag mee!

 • Laura K zei

  Ja heeel erg graag want heb hier 3 HotWheel-autoliefhebbers en die gaan zich ontzettend vermaken met deze gave set <3

 • Manon zei

  Ik doe graag mee! mijn zoontje wordt wat oud voor de Toet Toet serie, dit zou een leuke opvolger zijn!

 • Anneliese de Waal zei

  Ik doe er graag mee voor de jongens, zullen ze prachtig vinden.
  Waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 • Carolien zei

  Mijn vorige reactie werd niet geplaatst. Maar mijn 2 zoontjes zouden dit erg leuk vinden, dus ik doe graag mee!

 • Carolien zei

  Ik zou heel graag willen winnen voor mijn 2 zoontjes!

 • tamara roos zei

  doe graag mee hoor. Echt leuk voor mijn jongste zoon.

 • Lida zei

  Heerlijk het speelgoed waar je samen iets mee kan doen . Zeker nu met de vakanties voor de deur en de sombere winterdagen . Hier kun je lang plezier van hebben , wij zeker wel.
  Dit lijkt me een heel mooi set.

 • Tamara van Houwelingen zei

  Oh wat een mooie prijs. Ondanks dat k een meisje ben, speelde ik heel graag met de Hot weels van mijn broertje!! En geef graag veel speelplezier aan mijn zoontje en zijn neefje die vaak blijft spelen.

 • lottie zei

  SUPER leuk ik doe mee! 🙂

 • lottie zei

  SUPER LEUK! Ik doe mee 🙂

 • Marja zei

  Geweldige actie, ik doe graag mee

 • Tamara zei

  haha, wat een leuk verhaal. En herkenbaar, ik ga ook liever op pad met mijn kinderen. Maar als jij het kan, dan wil ik het ook wel proberen met zo’n HotWheels 🙂

 • Marije kremer zei

  Oh wat cool!! Zoonlief wil hem vragen aan sinterklaas, de kerstman en voor zijn verjaardag (7 januari). Hotwheels zijn hier sowieso favoriet. Ze hebben er voor gezorgd dat hij zindelijk werd en zonder zijwieltjes leerde fietsen (Ja ik heb hem gechanteerd; als je dat kan krijg je nieuwe hotwheels)

 • Suzanne van den Bel-Martens zei

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Thomas

 • Marlous zei

  Mijn oudste zoon wordt in oktober 4 en wil heel erg graag een racebaan van Hotwheels voor z’n verjaardag. Daar wordt hij echt heel blij van!

 • Manon Laurier zei

  Oh ik doe super graag mee. Lijkt me geweldig om dit samen met mijn dochter te bouwen en dat ze er dan lekker mee kan spelen. Ze speelt heel erg graag met auto’s.

 • marleen zei

  geweldig leuk om in de sak van sinterklaas te stoppen

 • Anouk Nijmeijer zei

  Deze actie staat al bijna 24 uur online en er is nog geen reactie? Nou dat snappen Thomas en ik echt niet! Hotwheels zijn super tof!

 • Marian B zei

  Wat een gave winactie! Mijn zoontje is de grootste Hotwheels fan die ik ken. Voor zijn verjaardag en Sinterklaas vraagt hij altijd alleen maar Hotwheels auto’s. Met deze set zal hij ongetwijfeld dolgelukkig zijn. Misschien moet ik er ook eens samen met hem voor gaan zitten, ik zal de uitdaging als ik win zeker aangaan 😉 Ben benieuwd!

 • Chabeli zei

  Voor mijn twee kleine (race)monsters die allebei in november jarig zijn. De oudste wordt 4 en de jongste 2. We gaan de uitdaging graag aan!

 • Claire Rademaker zei

  Ja super graag voor mijn zoon hij is helemaal gek op hotweels en is samen met zijn vriendjes de mooiste banen aan het bouwen.

 • Linda Looye zei

  Dit zou een geweldige aanvulling zijn voor de Speel-o-theek van onze lokale bibliotheek!
  Naast het gewone bouwen met blokken en je fantasie de vrije loop laten met Playmobil of je brein kraken met spellen en puzzels.
  Leuk om te zien dat ook HotWheels zichzelf nog blijft vernieuwen!
  En dat je samen met je kids lekker bezig kan zijn!

  Veel groetjes,
  1 van de vrijwilligers van Speel-o-theek Hoipiepeloi

 • Inge van der Sluis zei

  Wow die zou mijn zoon Niek (6 jaar) ook wel willen uitproberen!

 • Luuk zei

  Ja voor onze luuk. Hij word hier zo blij van. Na een rot jaar waarin die heeft gehoord dat die chronisch ziek is. Gaar het nu eindelijk goed met hem wat zou dit gaaf voor hem zijn.

 • Patricia en sven zei

  Ja graag mijn zoon heeft elke keer weer een nieuwe uitdaging nodig qua speelgoed. Anders gaat hij zich vervelen. Dit zou fantastisch zijn om te winnen.

 • Suzan Counceller zei

  Zou dit helemaal supergaaf vinden voor mijn petekindje Femke! Zou dit zo stoer vinden, dus hopelijk kan ik haar er blij mee maken

 • Viv Schobben zei

  Yes! Dit is HET verjaardagscadeau voor onze topper! Man man man wat zal hij hier van genieten. Hij is rond de feestdagen jarig en het is altijd weer een uitdaging! Ik weet 100% zeker dat hij dit geweldig zal vinden want de autootjes worden nu echt overal geparkeerd ;-). Uren en uren speelplezier lees ik hier. Waag heel graag een kansje! Oh en stiekem vind ik het zelf ook te gek haha…

 • sylvia zei

  oohh wauw, dat is een leuke baan! onze Yoeri zag hem laatst al op tv en riep toen heel hard “die wil ik ook heel graag mama”
  Dus deze mama doet graag mee met deze leuke actie!

 • Marian Zw zei

  Wat een super toffe prijs! Die willen we wel heel graag winnen, dit staat garant voor urenlang speelplezier. Ik zie de oogjes van de kids al glimmen als ze zo’n pakket open maken.

 • Sandra zei

  Hotwheels zijn zo leuk! Onze twee jongens spelen er heel graag mee. Ze zouden het super vinden om zo’n set te winnen.

 • Maaike van doorn zei

  Ik zou graag winnen voor mijn zoontje van 5 om samen te bouwen, ben ook niet zon liefhebber om met Mn kinderen te spelen maar wie weet….

 • Suzanne Roeke-Cleveringa zei

  Wauw wat leuk! Mijn dochter zal dit geweldig vinden. Ze is gek op auto’s en vooral wat heel hard kan racen! Ik doe super graag mee

 • Nicole zei

  Oeh ja!! Niet ik maar wel de papa in het gezin zou dit heel erg leuk vinden om samen met z’n zoon te doen. Fingers crossed!!

 • Claire zei

  Leuk, ik doe graag mee voor mijn zoontje! Hij speelt ook met de Hot Wheels die ooit van zijn papa waren hij is er gek op!

 • Eva zei

  Deze wil ik graag winnen voor mijn dochter van bijna 7! Ze speelt graag met auto’s en speelt meestal met jongens dus kan ze hier thuis samen met haar vriendjes met deze stoere HotWeels spelen!

 • Danielle zei

  Wat een gave set!! Ik doe graag voor mijn zoon en stiekem ook een beetje voor mijzelf mee met de actie. Mijn zoon is gek op hotweels en hoe gaafbis het als je samen er ook nog van kan leren. Groetjes

 • Laura Jongbloed zei

  Jaa heel gaaf voor mijn 3 jongens 🙂

 • elisabeth maria martina zei

  ik weet zeker dat kleinzoon tije hier helemaal happy van word

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

 • 3 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

 • 4 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

 • 1 week geleden
 • 4 minuten lezen