Waar ben je naar opzoek?

Tip: Praktisch zelfhulpboek Power Mom voor moeders

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Tip: Praktisch zelfhulpboek Power Mom voor moeders

Moeders in deze tijd hebben het best ‘zwaar’. We moeten zoveel ballen hoog houden en ons hoofd boven water proberen te houden door te werken. Er komt veel op ons af. Voor veel moeders is dat een grote uitdaging. Tussen alle verplichtingen vinden we het lastig om tijd te vinden voor onszelf en als we die al vinden hebben we vaak last van dat eeuwige schuldgevoel. Over dat schuldgevoel ben ik trouwens van mening dat geen enkele moeder last mag hebben van schuldgevoel. Niet, nooit! Maar hoe krijg je dan de juiste balans in je leven en in je gezin?

Betere balans in je leven

Schrijfster Esther van Diepen wil de werkende moeder in vijf stappen helpen om meer energie en een betere balans in haar leven te krijgen. Zij wil moeders juist helpen om zichzelf ook eens op de eerste plek te zetten. Daarom schreef ze een boek: Power Mom. Dit boek is vandaag verschenen!

Power Mom is een handboek voor elke moeder die op zoek is naar de juiste balans in haar leven. Het komt echt niet vanzelf hoor, hier moet je echt zelf aan werken maar het is niet onmogelijk. Met de juiste planning, discipline en een duidelijke focus kom je heel ver.

Praktisch zelfhulpboek voor moeders

De schrijfster, Esther van Diepen, is zelf onderneemster en moeder van vier kinderen. Ze heeft het boek geschreven uit haar eigen ervaringen en manieren die ze gevonden heeft om de juiste balans te vinden. Het boek neemt moeders aan de hand en leert ze tijd voor zichzelf te nemen. Met het boek kom je erachter hoe je een goede balans tussen werk, gezin en jezelf het beste kan realiseren. Het is namelijk niet onmogelijk!

Fragment uit het boek 'Power Mom' door Esther van Diepen
Fragment uit het boek ‘Power Mom’ door Esther van Diepen

Met je persoonlijke motivatie ga je aan de slag om in vijf stappen de perfecte balans te vinden. Per stap ga je jezelf sterker, gezonder en meer uitgerust voelen. Zo kun je meer genieten van je tijd als moeder, carrièrevrouw, partner en vriendin.

Het boek is een praktisch zelfhulpboek voor moeders met lifehacks, gouden tips en inspirerende verhalen over sport, voeding, ontspanning, werk en gezin. Maar je leest er ook ervaringsverhalen en je krijgt tip van andere Power Moms.

Dit boek is een musthave voor elke moeder!

Koop het boek
Power Mom

Deze blogpost bevat affiliatie links.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 1 maand geleden
  • 1 minuut lezen
Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 6 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 6 maanden geleden
  • 3 minuten lezen