Waar ben je naar opzoek?

Tip: ga naar Disneyland met FLINKE korting!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Tip: ga naar Disneyland met FLINKE korting!

Wij zijn GROOT fan van Disneyland Parijs. Al als jong kind droomde ik ervan om dit prachtige park te bezoeken maar toen leek het echt onmogelijk dat ik daar ooit zou komen. Toch kwam daar op mijn 18e verandering in. Ik kreeg verkering en we gingen samen een weekendje naar Disneyland Parijs. Super leuk en vanaf die tijd was ik besmet met het Disneyland virus.

Mijn onvergetelijke Disney ervaringen

Toen ik begin twintig was zijn we samen met het bedrijf van mijn schoonvader een weekend naar Disneyland Parijs geweest, wederom hebben we heel erg genoten. En daarna kwamen we er weer als gezin. Toen we kinderen oud genoeg waren hebben we ze drie keer kort achter elkaar meegenomen naar Disneyland Parijs. We genoten daar zo van en wilde ze daar graag mee naartoe nemen. We zijn met mijn schoonouders geweest en daarna ook met mijn eigen ouders. Super gezellig en ook wel fijn om wat hulp te hebben met nog best jonge kinderen. Hoe ouder de kinderen werden, hoe leuker ik het vond om heen te gaan.

Weekendje Disneyland Paris

Je voelt je weer even kind!

Disneyland Parijs vind ik zo’n ontzettend leuk park. Ook als ouder voel je je daar weer even kind. Je bent nooit te oud om naar Disneyland Parijs te gaan. Toevallig hadden we het er deze week nog over; wanneer gaan we weer naar Disneyland?

Lees ook: Fotoblog: Met de kids naar Disneyland Parijs

We zijn er nu een paar keer geweest in het voorjaar maar ik zou heel graag een keer rond de Kerst er naartoe gaan. De eerste keer dat ik Disneyland bezochte was in de kerstperiode en dat vond ik zo leuk dat ik dat nu ook een keer met kinderen wil gaan doen.

Weekendje Disneyland Paris met kinderen

Naar Disneyland met Kerst

Ik ben stiekem alvast gaan zoeken naar toffe aanbieding voor een weekendje Disneyland Parijs en laat ik nou een toffe aanbieding gevonden hebben. Bij D-reizen kwam ik terecht omdat ze in april een actie hebben; als je tussen 1 april en 24 april 2019 een boeking maakt naar Disneyland Parijs in een D-reizen winkel dan ontvang je een gratis Mickey Trolley en daarnaast maak je gebruik van de lopende actie: je krijgt tot 25% korting én je krijgt 200 euro zakgeld. Dat is echt mooi meegenomen want laat ik eerlijk zijn; een weekendje Disneyland Parijs is niet goedkoop.

Let op! Deze actie geldt alleen wanneer je boekt in één van de 250 reisbureaus van D-reizen (en niet op de site).

Lees ook: Naar Amsterdam met kinderen: onze tips! (winter editie)

Tips voor een weekendje Disneyland

Wanneer je overweegt om een weekendje Disneyland Parijs te boeken maar het nog niet zeker weet zou ik je aanraden deze blog van mij te lezen: 12 tips voor een weekend Disneyland Parijs met kinderen. En tevens zou ik je mee willen geven om van bovenstaande actie gebruik te maken zodat je behoorlijk wat kan besparen (en ook nog eens zakgeld krijgt) op een toffe trip naar Disneyland Parijs.

Wanneer je hebt geboekt wens ik je heel veel plezier. Je gaat geen spijt krijgen van deze toffe trip. De foto’s hier zeggen wel genoeg toch?! 😃

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen