Waar ben je naar opzoek?

Vakantiepark en Safari Resort Beekse Bergen

Op Safari in Nederland: Safaripark Beekse Bergen Even ontsnappen uit de alledaagse hectiek? In Beekse Bergen kom je helemaal tot rust en geniet je samen van de indrukwekkende natuur. De verrassend leuke accommodaties maken het verblijf compleet. Vanaf 2018 is het ook mogelijk om tussen de dieren te overnachten, hoe leuk is dat voor kinderen? […]
Vakantiepark en Safari Resort Beekse Bergen

Op Safari in Nederland: Safaripark Beekse Bergen

Even ontsnappen uit de alledaagse hectiek? In Beekse Bergen kom je helemaal tot rust en geniet je samen van de indrukwekkende natuur. De verrassend leuke accommodaties maken het verblijf compleet. Vanaf 2018 is het ook mogelijk om tussen de dieren te overnachten, hoe leuk is dat voor kinderen?

Slaap tussen de wilde dieren

Een dagje uit bij Safaripark Beekse Bergen kun je combineren met een overnachting in één van de verrassend leuke accommodaties zodat jij niets mist van de indrukwekkende natuur en wilde dieren. Overnacht in het Safari Resort als je wil slapen tussen de wilde dieren of verblijf in het vakantiepark en geniet van de prachtige bosrijke omgeving. Ze hebben unieke vakantiehuizen bij Vakantiepark Beekse Bergen.

Op het Safari Resort beleef je het ultieme safarigevoel en slaap je letterlijk tussen de dieren in Safari Resort Beekse Bergen. Overnachten op het vakantiepark kan ook of ga kamperen bij Beekse Bergen.

Voordeel met de gratis AttractiePas

Uniek: De AttractiePas bij Vakantiepark Beekse Bergen. Bij je verblijf in een vakantiehuis of safaritent op Vakantiepark Beekse Bergen en Safari Resort Beekse Bergen ontvang je de AttractiePas. Met de AttractiePas krijg je tijdens je verblijf onbeperkt toegang tot 6 dagattracties én korting op uitjes in de omgeving.

Slapen in een lodge

Love2BeMama is al eens op bezoek geweest bij Safaripark Beekse Bergen én we hebben daar ook overnacht. Wat we ervan vonden lees je in onze review.

Weekendje Safaripark Beekse Bergen

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!