Waar ben je naar opzoek?

Vakantiepark De Lindenberg

Vakantiehuisjes in Twente met een sfeervolle inrichting Op vakantieparkpark De Lindenberg in Holten heb je 60 vrijstaande gelijkvloerse bungalows op ruime kavels met een eigen parkeerplaats. Rust, sfeer, ruimte en privacy zijn de kenmerken van dit vakantiepark. Het vakantiepark biedt verschillende type bungalows van 2 tot 8 personen. Vakantiepark de Lindenberg heeft een verwarmd zwembad, […]
Vakantiepark De Lindenberg

Vakantiehuisjes in Twente met een sfeervolle inrichting

Op vakantieparkpark De Lindenberg in Holten heb je 60 vrijstaande gelijkvloerse bungalows op ruime kavels met een eigen parkeerplaats. Rust, sfeer, ruimte en privacy zijn de kenmerken van dit vakantiepark. Het vakantiepark biedt verschillende type bungalows van 2 tot 8 personen.

Vakantiepark de Lindenberg heeft een verwarmd zwembad, een animatieteam en overdekte en indoor speeltuinen. Er is ook Maar ook een buiten- en binnenzwembad, een tennisbaan, een restaurant en een snackcounter.

Vakantie voor jonge gezinnen

Het vakantiepark is een fijn vakantiepark voor jonge gezinnen. Wat is er nou mooier dan met de kinderen op vakantie gaan naar een gezellige plek waar het hele gezin een heerlijke tijd heeft? Het vakantiepark ligt in Overijssel. Kinderen kunnen lekker zwemmen en spelen en ouders tot rust komen. De bungalows zijn ingericht op jonge gezinnen.

Je bent in een bosrijke omgeving en op het vakantiepark is genoeg te beleven. Het vakantiepark is kleinschalig en overzichtelijk en daarom geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Ben je op zoek naar een fijn en goedkoop vakantiepark in Nederland? Je bent hier op het goede adres!

Vakantiepark omgeving

Holten is een plaatje wat ligt op de grens van Salland en Twente en tegen de Achterhoek. Een centrale ligging. Je kan er fijn wandelen en fietsen door de natuur of maak daguitjes naar een stad of dorp in de buurt met de auto of het openbaar vervoer. Avonturenpark Hellendoorn is op slechts 15 kilometer.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!